Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában folyton sírok. Lehet ez a tabi miatt?
Másfél hónapja szedek fogamzásgátlót. Az első levéllel nem volt gond, 29. napra meg is jött. Nagyon soká maradt abba, 8 napig tartott (az átlag 5 max 6 nap)
Utána volt 10 nap szünet és megint megjött, megvan jelenleg is :(
A hangulatom egyre rosszabb és kiszámíthatatlanabb. Ritkábban nevetek igazán, inkább olyat átlagos hangulatom van, ha rosszabb akkor viszont sírok. Egyik pillanatról a másikra képes vagyok szinte bármin elérzékenyülni és hatalmas krokodilkönnyeket hullatni. Nagyon zavaró én sosem voltam ilyen :(
Cerazette tablettát szedek, a mellékhatásai között olvastam hogy lehetnek ilyenek hogy:
- rendszertelen vérzés
- depresszió, lehangoltság
És még egy csomó más. De ez sosem fog elmúlni? Utálom akivé váltam, előbb is elsírtam magam hajszárítás közben :(
Lehetséges hogy egy-két doboz beszedése után hozzászokik a szervezetem vagy váltanom kell? Nem vagyok terhes, teszteltem a biztonság kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!