Miért sírom el magam mostanában folyton?
Figyelt kérdés
Sziasztok először is nem tudom, hogy jó helyre tettem-e a kérdésemet, de talán megtalálják értelmes emberek és tudnak válaszolni. Szóval
Pár hete eldöntöttem, hogy nem fogok többet sírni (lázadós kedvemben voltam és nem akartam gyenge lenni vagy mi), mert elég érzékeny vagyok és gondoltam megváltozok. Minden oké volt eddig.. nem történt igazából semmi, de ma este egyfolytában könnyezek, pityergek. Semmi szomorú, stresszes dolog nem történt csak úgy elkezdtem és nem tudom abba hagyni, most is könnybe lábadt a szemem valamiért.
Kérlek adjatok választ nekem, mert nem tudom mit csináljak. köszönöm:)
2016. jan. 14. 23:25
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, de igazából szerintem semmi probléma nincs azzal, hogy sírsz. :)
2/3 anonim válasza:
Nyugi, a sírásban nincs semmi rossz.
Van, amikor rám is rámjön a sírhatnék, minden különösebb ok nélkül.
3/3 anonim válasza:
Szerintem sincs semmi baj azzal, ha sírsz. Ha még fiatal vagy, előfordul. Ha van barátod, lehet hogy legbelül miatta. Vagy más okok miatt. Ne zárd el a sírást!! Otthon nyugodtan sírj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!