Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes vagyok? Válaszokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok? Válaszokat szeretnék!

Figyelt kérdés
1 éve szedek fogamzásgátló tablettát egyszer távollétem miatt sajnos otthon felejtettem a levelet mivel a memóriám tényleg elég gázos. Másnap kb 16 óra késéssel bevettem viszont a párommal 4 nap után ágyba bújtunk megszakítással csináltuk. 18 éves vagyok 3 éves párkapcsolatom van és hihetetlen hogy még így is félek a teherbe eséstől.
2010. ápr. 6. 19:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem kb. 0,5% az esélye. Bár kiegészítő védekezés kellett volna(óvszer), de a megszakítással így nincs sok esély a terhességre. Főleg h 1 éve szeded.
2010. ápr. 6. 19:52
 2/14 anonim ***** válasza:

Vegyél mihamarabb egy tesztet!!

Sajna lehetetlen igy megmondani!

2010. ápr. 6. 19:53
 3/14 A kérdező kommentje:
köszönöm az előző kettőnek a választ :) normális emberek is annak itt
2010. ápr. 6. 19:54
 4/14 anonim ***** válasza:
69%
Mennyi aggodalmat megoldott volna ha felhúztok egy gumit... De nem, mert jaj a gumi olyan rossz -.-"
2010. ápr. 6. 19:55
 5/14 anonim ***** válasza:
nem lett vna szabad gumi nélkül de sztem nincs gond ha nem élvezett beléd. bár így is ott van az előváladék. tesztelj egyet de mint már írtam szerintem nincs gond csak ne stresszelj rá mert attól is késhet
2010. ápr. 6. 19:57
 6/14 anonim ***** válasza:
nem lesz gáz,3 éve a szervezeted hozzá szokott a pasidhoz,a ph értékedre is gondolj,ami sztem megölte volna azt ami sex közben beléd kerülhetett volna,főleg ha megszakításosan csináltátok.Bocsi a spontán megfogalmazásért.Álmos vok.Am tapasztalat.!
2010. ápr. 6. 20:02
 7/14 anonim ***** válasza:
nemisvagy terhes éhesvagy
2010. ápr. 6. 20:05
 8/14 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmesebb válaszokat :) kezdek nyugodt lenni:)
2010. ápr. 6. 20:06
 9/14 anonim ***** válasza:
Akkor jó.
2010. ápr. 6. 20:31
 10/14 anonim ***** válasza:
A "terhes vagy" választ adók miatt,szerintem nem itt kell megkérdezni,hanem egy nőgyógyászt.És szerintem is nagyon kicsi az esély rá.Elég sok idő kell amíg kiürül a szervezetből a fog.gátló.
2010. ápr. 6. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!