Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy terhes vagyok? Normális válaszokat légyszives, nem 12. éves vagyok.
Szia! Egyáltalán nem biztos, hogy terhes vagy. Várj még pár napot, legközelebb a 38. napon csinálj tesztet, ha addig nem jön meg. Ha az is negatív, akkor menj dokihoz. Ha pozitív, akkor is.
Drukkolok, hogy úgy legyen minden, ahogy Te szeretnéd :o)
jólvanna :) elírtam, nem 12. éves... :D
köszönöm a hasznos tanácsot kedves 2. hozzászóló, várni fogok a 38. napig a 2. teszttel. nem szeretnék még babát,de, ha összejött, akkor marad :)
Lehet csak a stressztől késik, szerintem nyugodj meg.
Nekem minden menzesz előtt már egy héttel görcseim vannak, aztán van úgy hogy mégsem pontosan jön meg.
kedves 3., 4. kommentelő, köszönöm a válaszaitokat, igen, valami megmagyarázhatatlan oka van számomra, h késett, de most már úgy tűnik, minden rendben.
kedves 5.kommentelő. nem értem a stílusodat, felnőtt nő vagyok, 24 éves, agyilag is szerencsére, itt nem arról volt szó, hogy anyu mit szól, meg mit nem szól, hanem kíváncsi voltam, hogy valakinek voltak-e hasonló tapasztalatai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!