Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki lett már így terhes?
Gumi+megszakítás
Eléggé idegeskedős vagyok amúgy is, de ezen a téren végképp. Még szűz vagyok és őszintén emiatt hogy ennyire félek nem túl sok kedvem van elveszíteni:S Fogamzásgátlót nem iratnék rögtön az elsőhöz, mert attól is félek. Tudom, borzalmas vagyok, nem kell mondani...Szóval érdekelne hogy tudtok e olyan esetről hogy ilyen védekezés mellett besikerült a baba, mert ez a legrosszabb rémálmaim egyike. 18l
Akkor szakad ki, ha nem vagy elég nedves. Ebben az esetben használjátok síkosítót, kellemesebb is lesz. ;)
A menzesz előtti pár napban minimális a terhesség esélye, ha ilyenkor defektes a gumi, akkor is egész minimális a terhesség esélye.
Ha most még vártok (meg amúgy is) érdemes pár hónapig mérni az ébredési hőd. Olvass utána a neten: kitapasztalod, mikor van peteérésed. Ha akkor nem élvez beléd gumiban, az már több mint biztonságos. Egyéb napokon élvezzen a gumiba nyugodtan.
Spermicid krémet/síkosítót is próbálhattok mellé.
És nyugi, idővel nem fogsz ennyire parázni.
Csak ne ess át a ló túloldalára, hogy hajrá gumi nélkül, úgyse esel teherbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!