Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki lett már így terhes?
Gumi+megszakítás
Eléggé idegeskedős vagyok amúgy is, de ezen a téren végképp. Még szűz vagyok és őszintén emiatt hogy ennyire félek nem túl sok kedvem van elveszíteni:S Fogamzásgátlót nem iratnék rögtön az elsőhöz, mert attól is félek. Tudom, borzalmas vagyok, nem kell mondani...Szóval érdekelne hogy tudtok e olyan esetről hogy ilyen védekezés mellett besikerült a baba, mert ez a legrosszabb rémálmaim egyike. 18l
Tudom, de az eseményutánit is elkerülném ha lehet:c
1-es: hidd el azt választanám, ha lehetne, hogy nem történik meg amíg nem akarok gyereket...
Azért köszi:)
Megszakítás nem is kell hozzá. A gumi leírásában ott van, hogyan kell jól feltenni, és akkor nem lesz semmi baj. Ha kicsit ügyetlen vagy elsőre és kiszakad, akkor is, a gumi síkosítójában spermaölő anyag is van. Ha beléd élvez akkor meg az esemény utána tabletta nagyon hatásos. Utóbbit ha gondolod vedd meg előre, és akkor nyugodt lehetsz.
23L
"ennyire félek nem túl sok kedvem van elveszíteni"
Neked még nem kéne szexelned. Majd ha a falat kaparod, hogy tegye be a csávód végre, akkor szexelj.
"azt választanám, ha lehetne, hogy nem történik meg amíg nem akarok gyereket..."
Akkor mégis miért? Kényszerítenek?
Nem, de van barátom akit szeretek = igyekszem miden tőlem telhetőt megtenni hogy neki jó legyen. Ő is hogy nekem, ezért nem sürgeti a dolgot. De nem várhatom el tőle hogy velem maradjon 10 év múlva is úgy hogy nincs szex ami neki meg kéne. Persze szakíthatnánk, de mint már említettem szeretjük egymást ezért még próbálkozunk.
8-asnak: ettől nálam nem kell tartani azt hiszem, még normál hosszúságú körmöm sincs:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!