Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? (a többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok,20éves vagyok a rezia fogamzásgátlót szedtem 1évig és 6 hónapig 1 hete viszont leálltam vele mert féltem hogy meddő leszek tőle. Kétszer gumi nélkül kezdtük el a barátommal a szexet amit gumival fejeztünk be viszont arra akkor nem gondoltam hogy úgy is lehetek terhes. Mostanában különösen érzem magamat és tudom h nem a mensi miatt van mert az április közepén várható. Tegnap nagyon meg szédültem,és kicsit felment a lázam,ma nagyon érzékenyek lettek a melleim meg van duzzadva mindkét mellbimbóm és kicsit meg puffadtak a melleim,ma egész nap hányingerem volt és nagyon kajás voltam. És egy két napja zselés barnás állagú folyásom volt még soha nem volt olyan elég bizarr volt. Holnap megyek nőgyógyászhoz és csinálok tesztet is de nagyon félek hogy az vagyok. Szerintetek csak beképzelem magamnak vagy van rá esély?? :((((2016. márc. 29. 20:09
1/8 anonim válasza:
Van rá esély, de nem ijesztgetlek. Majd a nőgyógyász megmondja mi van..
2/8 A kérdező kommentje:
Ha az lennék fogalmam sincs hogy mit csináljak még az anyukámmal élek abortuszra nem mennék mert van rá esély hogy többet nem lehet gyerekem,de lehet hogy a gyógyszerről már lekésnék ha kiderülne hogy több mint 3 napja vagyok az. :P
2016. márc. 29. 20:12
4/8 anonim válasza:
Az utolsó aktív tabletta utána igen, van rá esély. Az utolsó szünetben sem vagy már teljesen védett.
Egyébként a mai tablettáknál igen kicsi az esély a meddőségre, az abortusz és az eseményutáni sokkal jobban megviseli a szervezetet.
Lehet az abbahagyástól és lehet betegségtől. Ha még sokáig nem akartok babát akkor érdemes vagy visszatérned rá (pl hüvelygyűrű, sokkal kevesebb hormon és sokkal könnyebben esnek teherbe azok akik ezt használták korábban, az elhagyást követően, amúgy meg biztonságra egyenlő a tablettával) vagy tisztességesen használni az óvszert elejétől a végéig.
5/8 A kérdező kommentje:
Csak ne legyek terhes utána csak óvszer és folytatom a tablettát is :((
2016. márc. 29. 21:17
6/8 anonim válasza:
na most a kettőt együtt felesleges... vagy egyik v másik
8/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az :)
2016. ápr. 5. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!