Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mekkora az esélye a terhességn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora az esélye a terhességnek? Vegyünk tablettát?

Figyelt kérdés
Tegnap este lefeküdtünk a barátommal és nem védekeztünk (mindkettőnknek első alkalom volt). Nagyon kevés ideig volt bennem, nem élvezett el. Mennyi esélye van annak, hogy az elováladéktól teherbeesnék? (Tudom, hogy nem lehet erre számolni, de a menstruációs ciklusom 25-26. napján vagyok). Mennyire ajánlatos esemény utáni tablettát venni?

2016. márc. 26. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Jegyezzétek már meg, nagyon idegesít, hogy napi 5 ilyen kérdés van. NEM VÉDEKEZTETEK = VAN ESÉLY A TERHESSÉGRE. Nyilván kevés, de ha annyira paráztok akkor vegyetek egy csomag gumit könyörgöm...
2016. márc. 26. 13:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem sok, szinte semmi. De ha nem veszel tablettát, onnantól szerencsejáték az egész, ott meg miután veszítettél az esélyek már semmit nem számítanak. :D
2016. márc. 26. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Kicsi a valószínűsége, mármint ha tényleg nem élvezett el, de mivel tapasztalatlan vagy te is, szerintem fogalmad nincs, hogy mi az az elélvezés.

Használjatok gumit mindenképpen!

2016. márc. 26. 14:43
 4/4 anonim ***** válasza:
embere válogatja, hogy mennyi az esély. van, aki olyan termékeny, hogy rákacsintanak és lebabázik, mások meg hiába próbálkoznak, de gondolom fiatal vagy, termékeny és ha a ciklusod 25 napján vagy akkor arra sem alapozhatsz hogy biztos nincs peteérésed. százalékra pontosan itt senki nem fogja neked megmondani, hogy mennyi az esélye, de elég, hogy van rá esély, nem? vegyél tablettát, mert tapasztalatból mondom, addig úgysem nyugszol meg míg nem biztos a dolog. egyszer úgy jártam hogy elszakadt a gumi, nem volt pénzem esemény utánira, aztán utána menstruációmig minden nap tövig rágtam a körmöm
2016. márc. 26. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!