Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért konyul le egyes fiúknak óvszerben?
Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni hogy annyira szörnyű dolog lenne az óvszer, hogy a teljes vágyat elhajtsa... Vagy ez fejben dől el?2016. márc. 23. 12:44
1/6 anonim válasza:
Én ha felveszem a gumit, akkor sokkal kevésbé érzem a lányt. Ez általában jó, mert tovább is bírom
De volt olyan is, hogy lekonyult tőle, mert olyan érzéketlen lett
22F
3/6 anonim válasza:
Dehogy szorítja el az ereket:D Sokkal kevésbé vagy egyáltalán nem érezni a lányt. Kb olyan lehet mintha te misszionáriusban szexelnél egy sráccal és nem dugná be csak vonaglana fölötted. Egy idő után nem izgalmas és elszáll az "ihlet"!
4/6 anonim válasza:
Na pont ezért jó a nagy és vastag farok mert azzal szűkebb érzés a punci
5/6 anonim válasza:
Ez jó kérdés. De nekem is lekonyul óvszerben. Sajnos úgy nem megy. De nem tudom hogy miért. Bár tényleg nem érzem annyira.
6/6 anonim válasza:
akkor fordul elő, ha nem megfelelő a mérete, mert szorít, v elcsúszik, ilyesmi. ha megfelelő méretűt találsz, kisebb valószínűséggel fordul elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!