Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlótól csúnyább bőr?
Két hete szedek fogamzásgátlót, elsősorban a bőröm rendbetétele miatt. Igen, tudom hogy ha abbahagyom visszajön minden és csúnya lesz, blabla, de mivel 12 éves korom óta borítják az arcomat hatalmas, piros, fájó, kinyomhatatlan dudorok, amik semmitől nem múlnak el, így legalább pár évig szépnek érezhetném magam végre.
A problémám az, hogy az antibébi tabi eddig nemhogy segített, de csak rontott a helyzeten. Van még rá esélyem, hogy segíteni fog? Adjak neki több időt? Kérlek segítsetek, mert nagyon el vagyok keseredve :/
20/L
2 hét még nem sok, 2-3hónap kell azért hogy kifejtse a hatását, de ha rontott rajta már most akkor nem sok jóra számíthatsz (nem fogja teljesen megoldani), nekem pár nap alatt látszott a különbség. Mert amúgy ronthat rajta, én is ezzel küzdöttem 7 évig!! Az egyik javított valamennyit (nem volt annyi...), a másiktól konkrét akném lett (eleinte szép volt, teljesen kitisztult aztán szépen lassan leromlott) és az orvos is mondta hogy hát igen... lehet tőle, hiába erre van, a mellékhatása. Tesóm is így járt most, másikra kell váltania, mert előtte szép volt a bőre!
Én abbahagytam és váltottam hüvelygyűrűre, azóta kitisztult teljesen az arcom!
Antibiotikumot vagy antibiotikumos oldatot tudom ajánlani, nekem az oldotta meg a váltás mellett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!