Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlótól még több pattanásom lett, ez normális?
1 hete szedem csak - Symica, elég gyenge hormontartalmú. Nekem eleve hormonzavarom van, azért kaptam ezt, hogy rendezze. Azonban eddig csak a triplájára nőtt a pattanásaim száma. Mellékhatásai között le van írva, de az nincs ott, hogy ez csak az elején gyakori, aztán ha megszokja a szervezetem, akkor kitisztul a bőröm, vagy ez már ilyen lesz...?
Tapasztalatok?
Egyébként azt ígérte a nődokim, hogy ettől kitisztul a bőröm majd... Hm...
21/L
Menj vissza és mutasd meg neki.
Normális. De lehet, hogy egy másik gyógyszer segíthet.
Köszönöm a válaszokat! :) Végülis a doki azt mondta, hogy mire visszamegyek felíratni a következő adagot (tehát 3 hónap elteltével), addigra tiszta lesz a bőröm. Lehet,hogy nem kéne ilyen türelmetlennek lennem. :)
Csak olyan furcsa, hogy nem hogy nem javult eddig, de egyenesen romlott. :) Na, majd meglátjuk, mi lesz idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!