Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár cikket olvastam a fogamzásgátló hatásairól és nem tudok dűlőre jutni. Védett vagyok már vagy nem?
Nem cikkeket kell olvasni, hanem a saját fogamzásgátlód betegtájékoztatóját kell elolvasni!
Ugyanis vannak olyanok, amiket ha a vérzés első napjától kezdve szed az illető, akkor az első szemtől kezdve véd, egyéb esetben csak 1 hét után. Vannak olyanok, amik mondjuk 2 hét után védenek.
Mindig az adott fog. gátló betegtájékoztatóját kell elolvasni és abban le van írva!
Amúgy a legtöbb már az első levél ideje alatt kifejti a hatását, de aki óvatosabb, az az első levelet mindenképpen végigvédekezi. Ami persze egyáltalán nem ártalmas. De nem feltétlen szükséges.
Ez attól függ melyik gyógyszer. Az újabbak már első szemtől (ha első nap kezdtek) ha nem akkor 1 hét.
A régebbieknél az első levelet kellett megvárni, de én pl mindig megvártam az első levelet váltásnál is, biztos, ami biztos. Inkább egy hónap óvszer, mint egy baba. Ha esetleg a gyógyszer okozna vérzéskimaradást, nem esek kétségbe, hisz mellévédekeztünk és egy plusz kört nem kell tenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!