Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg el lehet hízni a fogamzásgátlótól?
Elnézést!
Szóval: Nem veszekedés céljából tettem föl a kérdést.Csupán 18éves vagyok most szeretnék gyógyszert fölíratni és kíváncsi voltam,hogy hogy van ez az elhízásos dolog!.De azért köszönöm a válaszokat!
Csak az elejét olvastam, nem értem, miért kell marakodni.
Igen, lehet hízni, de nem muszáj. Mérd magad, és ha hízol, menj vissza a dokihoz. Ennyi.
El lehet tőle hízni..nekem is azt mondta az orvos,hogy nem hízok tőle ..azért van előtte vérvétel blabla..
visszamentem a vérvételes eredményemmel..rá se nézett szinte..felírt egy gyógyszert..és 3hónap alatt felszedtem tőle 7-8 kilót...
Egyszerűen nem hiszem el, hogy kizárólag a tablettától el lehet hízni! Ez egy jó kifogás. A tabi csupán jó étvágyat csinál(hat), és van aki ezért mindent megzabál amit csak megkíván. És létezik továbbá az önuralom is. Ha a bogyó mellett diétásan étkezel, és nem kényelmesedsz el, nem hagyod magad befolyásolni az étvágyadnak, akkor megőrizheted alkatodat. Az alapvetően nem helyes hozzáállás, hogy bármit ami jól esik megeszed, mondván, hogy úgyis mindegy, mert a tabi gyógyszer hízlal.- Egyrészt, ez egy önnyugtatás, ugyanaz, mint, hogy terhesen ,,kettő helyett" enni. Másrészt, egy nő alapvetően ne hagyja magát széthízni, legyen igényes, és mozogjon, étkezzen egészségesen stb. Az túlzás, hogy 30 kilókat híznak egyesek egy fogamzásgátlótól.-mert nem parancsolnak megálljt az étvágyuknak.
Én is tudom, hogy mindenkire másképp hat, én is nő vagyok, szedem én is, és nekem is csinál étvágyat. De minden nap figyelem a súlyom, és amint felugrana egy kg rögtön visszaveszek a kajálásból, és esetleg többet tornázok. Nem egyszerű magam is tudom, mert a hormonok bizony gonoszkodhatnak velünk úgy, hogy kívánósak leszünk stb, d erre való az egészséges önuralom, és a mozgás.:) Nem kell már mindjárt azt a szelet tortát benyomni ha épp azt kívánod meg, még egyetlen ember sem halt bele a zöldség, gyümölcs, hús alapú kajálásba.-És emellett garantáltan, gyógyszer mellett sem fogsz felszedni hízni, és számos betegségtől megkíméled magad.
Egy a lényeg: önuralom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!