Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tényleg el lehet hízni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg el lehet hízni a fogamzásgátlótól?

Figyelt kérdés
Engem eddig mindenki azzal ijesztget,hogy "ne szedd mert elhízol".Most ez tényleg így van?Én úgy hallottam ezek az "új" gyógyszerek már kisebb hormontartalmúak.Most akkor hizlal vagy nem?
2010. ápr. 3. 10:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
na, én yaz-t szedtem, van benne vizhajtó, ezért nem okoz elhizást. én se hiztam el. de a mercilontol se, ami régebbi. azt a nyomorult 5 kg - t meg mérleggel simán lehet ellenőrizni. vagy arról még nem hallottatok?
2010. ápr. 3. 15:18
 12/28 anonim ***** válasza:
Én használok mérleget, de ha a válaszolók elolvassák a te válaszodat, miszerint nem lehet hízni, akkor nem fognak mérleget használni, mert elkönyvelik, hogy nem lehet, pedig itt a bizonyíték, lehet, most írtad le. Tényleg lehet, ezért vigyázni kell.
2010. ápr. 3. 15:20
 13/28 anonim ***** válasza:
Ja és nem csak azért, mert az elhízást sokan esztétikátlannak tartják, hanem mert az elhízás következményei közé tartoznak a cukorbetegségek, epekövek, daganatok, mozgásszervi elváltozások és a cardiovascularis megbetegedések is. Ez a fő probléma vele, a külcsín a legkevesebb.
2010. ápr. 3. 15:22
 14/28 anonim ***** válasza:
de értsd már meg, h ha észreveszi, h hizik, akkor visszamegy az orvoshoz, kér másikat, és el van intézve?? nem szabad megengedni a + 10 kg - t, aztan meg siránkozni. de továbbra is tartom magam ahhpz, h nem lehet tőle hizni, ill. csak ritkán, mert nekem ezt ORVOS mondta, érted, ORVOS!! neki se hiszel?
2010. ápr. 3. 15:57
 15/28 anonim ***** válasza:

na, akkor itt van 1 valóban szakértő válasza.

[link]

2010. ápr. 3. 16:01
 16/28 anonim ***** válasza:
Hahó! Miről beszélsz? A kérdés az volt lehet-e hízni, magyarul ha 5 kg plusz feljön és íratni kell másik tablettát, akkor lehet hízni. Én tudom, hogy lehet hízni és hiszek az orvosnak, de most mondod, hogy ő is ezt mondta! Ugyan azt mondod, amit én!!! Nem értelek, ne haragudj.
2010. ápr. 3. 16:02
 17/28 anonim ***** válasza:
de nekem azt mondta az orvos, h nem lehet. na, mind1, a lényeg, h ugy kell csinalni, ahogy én :) amikor elkezdtem szedni, vettem 1 mérleget, és minden nap méretszkedtem. és már 1 éve sikerül tartani a súlyomat ( 61 kg, de lekopogom, kopp, kopp, kopp ). nem kell tehát bepánikolni rögtön az elején.
2010. ápr. 3. 16:07
 18/28 anonim ***** válasza:
Igen, mérleggel ellenőrizni kell, de ha orvos nem mondja, akkor sem követ el hibát, mert ott van rajta a papírján a mellékhatások között a hízás, nem csak az elhízás, hanem a hízás is. Az a súlygyarapodás, tehát ez lehetséges, elhízni is lehetséges, láttam már olyat, aki 30 kg-ot szedett fel, na mondjuk ő is észrevehette volna hamarabb, de nála a tabletta okozta, tehát lehetséges, de figyelni kell és nem lesz baj.
2010. ápr. 3. 16:11
 19/28 anonim ***** válasza:
hat ja.. észre lehet azt venni, aztan meg ledolgozni. mondjuk, 5 kg még nem a világ. a yaz-t meg csak ajánlani tudom. van benne vihzajtó, igy nem okoz vizfelhalmozódás - jellegű ( ejha.. ezt a szót leirni.. :DD ) hizást. csak fejfájást 1 év utan :S
2010. ápr. 3. 16:15
 20/28 anonim ***** válasza:
Akkor ezekszerint igaz, hogy ozmotikusan inaktív, tehát nem vonzza a vizet. Ezért is nem lehet tőle hízni, önmagában a vízhajtás nem elegendő, a yasminelle is tartalmaz vízhajtót, mégis lehet tőle hízni, de ha nem vonzza a vizet, akkor nincs mit hajtani (illetve van, de gondolom értitek). Viszont a válasz a kérdésre egyértelmű igen, de csak emiatt ne mondj le erről a védekezésről, bár én nem ajánlom, de emiatt tényleg nem kell mást választani, egyéb okok vannak, amik egyértelmű ellenjavallatok, de ez nem az.
2010. ápr. 3. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!