Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tényleg el lehet hízni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg el lehet hízni a fogamzásgátlótól?

Figyelt kérdés
Engem eddig mindenki azzal ijesztget,hogy "ne szedd mert elhízol".Most ez tényleg így van?Én úgy hallottam ezek az "új" gyógyszerek már kisebb hormontartalmúak.Most akkor hizlal vagy nem?
2010. ápr. 3. 10:04
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
lehet tőle hízni, de nem hizik tőle mindenki.
2010. ápr. 3. 10:14
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
egyénfüggő, van aki hízik tőle, van aki nem
2010. ápr. 3. 10:17
 3/28 anonim ***** válasza:
85%
nem lehet. az nem a gyógyszer hibája. ezek nem a 60 - 70 - es évek. akkor még magas volt a hormontartalmuk, de ma már nem az.
2010. ápr. 3. 10:41
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
igen el lehet tőle hízni. majd ha előző válaszoló is egyik percről a másikra felszed 5-10 kilót a fogamzásgátló mellett, miközben előtte mindig karcsú volt, bmi index alapján soványnak, még csak nem is normál testsúlyúnak minősített, úgy hogy egész életében csokifüggő volt és annyit evett hogy egy lónak is elég lett volna, akkor majd átgondolja ezt hogy el lehet-e hízni tőle vagy sem. egyébként rajta van a betegtájékoztatókon mellékhatásként.
2010. ápr. 3. 11:18
 5/28 anonim ***** válasza:
87%
utolsó, az 5 - 10 kg nem csak ugy jön föl, hanem fokozatosan, ha följön. viszont ma már létezik olyan, h mérleg, amivel ellenőrizni lehet a testsúlyt, és ha nem jó, akkor visszamenni szépen az orvoshoz, és másikat kérni.
2010. ápr. 3. 11:37
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
ne engem nézz tudatlannak amikor te vagy az. és képzeld ezek a kilók, nálam speciel 5 kiló másfél hónap alatt jött föl, nem fokozatosan sok hónap alatt, úgyhogy kitörölhettem a seggem a mérleggel, abba kellett hagynom ha nem akartam bálnává nőni. és csodák csodája a hízás megállt!
2010. ápr. 3. 12:31
 7/28 anonim ***** válasza:
mi van? én vok a tudatlan? 2 évig szedtem fogamzásgátlót, és az égvilágon mindent elolvastam róla. persze, benne van a betegtájékoztatóban, h lehetséges hizás, de nagyon ritka. az orvos is azt mondta, h nem lehet tőle hizni, akkor ő is tudatlan? szállj le a földre, azt ajánlom.
2010. ápr. 3. 12:41
 8/28 anonim ***** válasza:
ha elolvasod figyelmesen a kérdést akkor az így szól: el LEHET hízni a fogamzásgátlótól? erre a válasz pedig az hogy igen, nem pedig az amiket írkálsz. ennyi. meg egy bambi.
2010. ápr. 3. 12:50
 9/28 anonim ***** válasza:
63%
nincs igazad. ugyanis föl lehet szedni pár kg-t, de elhizni nem lehet. aki megengedi, és lusta visszamenni az orvoshoz, h másikat irjon föl, az meg is érdemli. szóval elhizni nem lehet.
2010. ápr. 3. 12:54
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Na majd én megválaszolom, ha már ekkora vita van itt, csodálkozom is, hogy most nem az én válaszomba lett belekötve :) Igenis el lehet tőle hízni, amennyiben valaki nem észleli az elején, mert azért 5 kg-ot nem mindenki lát meg magán, nekem fel sem tűnne. Ilyenkor szoktak tablettát váltani, és ha szerencséjük van a másik tabletta jó lesz. A kérdésre egyértelmű igen a válasz, akármekkora a hormontartalma lehet tőle hízni. A yazról hallottam, hogy nem ozmotikusan aktív, ezért lényegesen kevesebb esély van az elhízásra, de megmondom őszintén én nem főként fogamzásgátlókkal foglalkozom így fogalmam sincs róla, mennyiért és hol lehet kapni és hogy egyáltalán vényköteles-e. Hallottam olyat is, hogy lehet kapni, de nem vényköteles és olyat is, hogy nem lehet kapni. Na most ha nem vényköteles, akkor sem ajánlott csak úgy elkezdeni, senkinek, még 40 körüli nőknek sem.
2010. ápr. 3. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!