Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a legmegfelelőbb védekezési...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legmegfelelőbb védekezési módszer? Melyiknek mik az előnyei, mik a hátrányai?

Figyelt kérdés
Mostanság kezdek nemi életet élni és még nem döntöttem mivel is szeretnék védekezni, de jobb lenne tisztázni, mert fontos. Szvl gumi? gyógyszer? ( kicsit ellene vagyok, mert tuti elfelejteném és a bnőim között 2 attól hízott meg) megszakítás?
2008. szept. 20. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
a megszakítást felejtsd el!ha a srácod hajlandó a gumira,legyen az,de csak akkor,ha soha nem marad el.egyébként gyógyszer.vannak már olyan alacsony hormontartalmúak is,amiktől tuti nem hízol meg.elég drágák ugyan,de az abortusz sokkal több pénzbe kerül.
2008. szept. 20. 20:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát, mi elöször gumit hasznaltunk, de azt nem nagyon szerettem, föleg ö nem. Aztán attártem a gyogyszerre, az eddig bevált. Manapság nagyon kevés hormontartalmuak ezek, uh az orvosod bizti tudna ajánlani neked egy jot+hasznosat. Én pl Lindynette20-at szedek, eddig nem volt vele gondom, alacsony hormontartalmu, és jokat hallottam rola. Ja és nem hiztam eddig még töle:) (1honapja szedem mondjuk...)
2008. szept. 20. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:
44%
Ha dugni akarsz akkor legyen annyi eszed h nem felejted el a gyógyszert. Hosszú távon gumi nem jó megoldás. Megszakítás meg csak akkor jó, ha srácnak van önuralma.
2008. szept. 20. 21:08
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Gyógyszer! ÉN azt szedek már 4 éve, minulet drazsé, nem híztam tőle egy dekát se, és nem érzem hogy rosszabb lenne a köözérzetem. Énis elég feledékeny és "hanyag" vok, így a telomba minden napra előre be van állítva hogy csörögjön pl reggel 7kor hogy BOGYÓ!!! És akkor rögtön beveszem.
2008. szept. 20. 21:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Gumi.Legalábbis addig amég nem ismered ki a párod v.nem lesz tartós a kapcsolat,mert ugye a gyógyszer nem fog megvédeni a nemi betegségektől!

Nem feltétlen attól híztak meg,hanem többet ettek de nem mozogtak.

A megszakításban ne bízz csak ha már férjnél vagy!

2008. szept. 20. 21:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Először én is a gumit ajánlom. Az véd a nemi betegségektől is, ahogy már írták előttem, és elég biztonságos is. Csak helyesen használjátok, mindig tartsátok be a tájékoztatóban leírtakat, és figyeljetek a szavatossági időre. Utána, ha már régebbóta vagytok együtt, biztos elkezdesz te is gyógyszert szedni. Annak elég sok előnye van, eleve a szabadság, enyhülnek a görcseid menstruációkor, véd a petefészekciszta ellen, rendszeresen jársz mindenképpen nőgyógyászhoz, satöbbi. Az újaktól már nem nagyon szoktak hízni, persze ez egyénfüggő is. De ha nem jó a gyógyszer, meg lehet beszélni a dokival, hogy írjon másikat.

A megszakítás nem védekezés.

2008. szept. 20. 23:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én allergiás vagyok a gumira, szóval gyógyszert szedek 2éve, Yasminelle. Egy grammot sem híztam tőle, sőt fogytam tőle 3kg-ot mikor szedni kezdtem, és azóta sem jött vissza. A bőröm szebb lett tőle és megszűntek a mensi alatti görcsök. Igaz elég drága, egy 3havi adag 7300Ft körül van, de megéri mert bevált. Szerintem nem érdemes ezen spórolni!
2008. szept. 23. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!