Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyire reális a teszt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire reális a teszt eredménye?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Február 20-án (szombaton) volt egy ominózus együttlét, amitől előfordulhatna, hogy teherbe estem. Február 20-án kellett volna a menzeszemnek érkeznie. (5 napja késik) Tegnap este és ma reggel terhességi tesztet végeztem. Mindegyik negatív lett. Szeritetek később is teszteljek még? Természetesen, ha nem jön meg továbbra sem, irány a nőgyógyász.

Köszönöm!!

2016. márc. 2. 06:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha 20-àn jött volna a menzesz, akkor hogy késhet 5 napja? Ezt nem egészen értettem. Szerintem még kevés idő telt el, ráérsz még 1-1,5 hét múlva is tesztelni, előbb nem érdemes.
2016. márc. 2. 07:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Február 20. óta nem 5 nap telt el. A terhességi tesztek a hCG (humán chorialis gonadotropin) hormon jelenlétét mutatják ki a vizeletben. Ezt a hormont a méhfalon megtapadt megtermékenyített petesejt, vagyis az embrió lepényszövete termeli. A beágyazódás nagyjából az esedékes menstruáció környékén zajlik, és ezután a tesztek érzékenységétől függően 3-6 napra van szükség, hogy a hCG szint elérje a kimutathatóság határát. Tehát elvileg kimutathatónak kellene lennie a terhességednek. A biztonság kedvéért várj néhány napot, és tesztelj még egyet (reggel).

Ha a menzesz napján voltatok együtt, akkor kisebb a teherbeesés valószínűsége, a ciklus pedig elég sok dolog miatt késhet.

2016. márc. 2. 07:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Februar 26-an kellett volna megjonnie, sajnos elirtam.
2016. márc. 2. 08:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben viszont 20. pont olyan nap volt amikor esélyes a teherbeesés. Továbbra is az a tanácsom, hogy várj néhány napot (hetet), majd tesztelj újra. Ha addig nem jön meg a menzesz vagy pozitív lesz a teszt, keresd fel a nőgyógyászod, és beszéld meg vele a továbbiakat.
2016. márc. 2. 08:42
 5/8 anonim ***** válasza:
33%
Ha 20.-an volt az ominozus nap,akkor baromi koran teszteltel!!! Biologia ora,also tagozat!!! Legalabb 14napot varnod kell az aktus utan a teszttel!!!! MINIMUM!!!!!!!
2016. márc. 2. 11:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Mennyire szabályos ciklusaid vannak? Általában hány naposak? Milyen idős Vagy?

A terhességi teszthez még túl korán van, ahhoz 2 hét kell, szóval egyenlőre nem tudsz mást csinálni, mint várni.

2016. márc. 2. 11:19
 7/8 anonim ***** válasza:

esélyes a teherbe esés, főleg azért, hogy lehet késett a peteérésed és eltolódott a menzeszed.

most már sok mindent nem tudsz csinálni, tabletta nem segít, viszont ilyenkor teszt sem ér sokat.

Nekünk a dokink azt mondta hogy menzesz dátuma után 10-15 nappal mutatja ki pontosan. (mármint ha késik)

2016. márc. 2. 13:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Semennyire nem reális, olyan 20 nap után mutat BIZTOS eredményt.
2016. márc. 2. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!