Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reális eredményt fog adni a terhességi teszt a következő esetben?
Figyelt kérdés
A következő a probléma: kb. 2 hete szeretkeztünk a barátnőmmel és az óvszer kiszakadt. Ez után kb 1 órával már be is vette az esemény utáni tablettát. 2-3 napra rá, vérzése volt,majd elmult. Még van egy hét a menstruációig,de már megint verzése van. Ez már a menstruációjától van, vagy csak úgy? Van okunk aggódni? Ha most csinálnánk tesztet, reális eredményt adna, vagy még várni kell egy hetet?2015. márc. 24. 22:04
1/6 anonim válasza:
Ha bevette az esemény utánit, akkor nem kell aggódni...
2/6 A kérdező kommentje:
én úgy tudom,az sem nyújt 100%-os védelmet...
2015. márc. 24. 22:07
3/6 anonim válasza:
3 órán belül bevéve gyakorlatilag 100%-nak mondható a védelem, mert addig még biztosan nem ágyazódott be a petesejt. Utána már az esély egyre csökken. De ne aggódjatok, szinte biztos, hogy nem terhes. Szerintem ha biztosra akartok menni, csináljon tesztet most is meg egy hét múlva is. De az extra vérzés valószínűleg a tabletta által adott hormonlökettől van.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. márc. 24. 22:18
5/6 anonim válasza:
Igen reális lesz az eredmény, viszont nem biztos, hogy 1 hét van a menstruációjáig,(mert felborítja a hormonokat!) de mivel a tablettától lett vérzése 2-3napra rá,az azt jelenti, nagy valószínűséggel, hogy HATOTT!!
6/6 anonim válasza:
a mostani már talán a menstruációja egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!