Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Télleg meddő lehetek a foggátlótól?
aki küldte a linket meg a többiekenk is köszönöm,ha lehet még írjatok véleményeket
de am ez volt a linkben lévő oldalon:Nem igaz, hogy a fogamzásgátló tabletta meddőséget okoz.
A meddőség és a tabletta szedése között, tartson az akárhány évig, semmiféle kapcsolat sincs. A tabletta egy teljes mértékben visszafordítható terhességmegelőzési módszer, amit számtalan nő tanúsíthat, akik abbahagyták a szedését és teherbe estek.
bocsi h elnéztem:(
oké tudom,nem írtam h elhiszem,és oké van oylan aki téll attól lett de az nagyon ritka.
és szabad megkérdeznem h honnan tudod?
bocsi,ha nem akarsz válaszolni nem kill,csak én is szedem és tudni szeretném,mert majd mi is szeretnénk sok babát a párommal. sok sikert a kezelésekhez!!!!!
Onnan, hogy megnéztük a vizsgálatok eredményeit, és a tablettaszedés előtt már szült gyereket :( Nála egyértelműen a tabletta okozta a meddőséget. Nos a munka miatt elég sok meddő nővel találkozom, de borzalmas, hogy a személyes ismerősök között is ezzel a problémával kell szembenézni és sajnos nem mindenkin tudunk segíteni, jó a lombik általában segít, de szerintem senkinek sem hiányzik :( Nem indult újra a peteérése a fogamzásgátló elhagyása után és csak gyógyszeresen lett ovulációja, ennek az elhagyása után sem lett természetesen peteérése :(:( A tanulmányaim során akiket látok meddő nők, róluk nem tudom mitől meddők, sokak nem is meddők, csak nehezebben jön össze nekik a baba, mert mondjuk 35 felett vannak, vagy PCO vagy pajzsmirigybetegsége van, vagy a férfi spermaszáma alacsony és még sorolhatnám általában ezek az általános gondok, ami még gyakori, az a nem átjárható petevezető. Ezek orvosolható problémák, azonban a barátnőmnél nem tudom mi fog segíteni. Az abortusz utáni meddőség pedig ma már azért annyira nem jellemző. Előfordulhat, de ma már nagyon biztonságos módon végzik, így egyre ritkább a meddőség. Régen amikor még kaparással történt, akkor gyakoribb volt, sőt, de mostmár nem.
Minden esetre azért ne úgy indulj neki a babaprojektnek, hogy nem jön össze, mert nem törvényszerű, sőt inkább ritka dolognak minősül, hogy valaki meddő lesz tőle, tehát eszedbe se jusson :) Sok sikert kívánok a mielőbbi gyermekáldáshoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!