Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Télleg meddő lehetek a foggátl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Télleg meddő lehetek a foggátlótól?

Figyelt kérdés
már 3 hónapja szedem a tabikat,és az 1ik bnőm azt mndta h meddő lehetek tőle.ez igaz vagy csak kamu????
2010. márc. 31. 19:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

aki küldte a linket meg a többiekenk is köszönöm,ha lehet még írjatok véleményeket

de am ez volt a linkben lévő oldalon:Nem igaz, hogy a fogamzásgátló tabletta meddőséget okoz.

A meddőség és a tabletta szedése között, tartson az akárhány évig, semmiféle kapcsolat sincs. A tabletta egy teljes mértékben visszafordítható terhességmegelőzési módszer, amit számtalan nő tanúsíthat, akik abbahagyták a szedését és teherbe estek.

2010. márc. 31. 20:02
 12/18 A kérdező kommentje:
szóval akk orvosnak inkább hiszek, mert nem gyakori meg ah vki írta 1000ből 1 v még sztem annyi se.
2010. márc. 31. 20:03
 13/18 anonim ***** válasza:
en ugy irtam hogy 10000bol 1...de mindegy....s nem mondtam hogy el kell hinned...velemenyt kertel, megkaptad...mit kell ezen ugy fennakadni?
2010. márc. 31. 20:11
 14/18 A kérdező kommentje:

bocsi h elnéztem:(

oké tudom,nem írtam h elhiszem,és oké van oylan aki téll attól lett de az nagyon ritka.

2010. márc. 31. 20:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Én tudom, hogy attól lett meddő barátnőm, most tart a 3. kezelésnél, ha nem jön össze, akkor először inszem. utána lombik :(:(:( Aki meg baromságozik, az majd megtudja, ha esetleg vele fordul elő, de kívánom, hogy senki ne élje át azt a fájdalmat, hogy nem lehet gyereke.
2010. márc. 31. 20:58
 16/18 A kérdező kommentje:

és szabad megkérdeznem h honnan tudod?

bocsi,ha nem akarsz válaszolni nem kill,csak én is szedem és tudni szeretném,mert majd mi is szeretnénk sok babát a párommal. sok sikert a kezelésekhez!!!!!

2010. márc. 31. 21:24
 17/18 anonim ***** válasza:
nem. ki találta ezt ki?? 1 abortusztól előbb leszel meddő. már bocs.
2010. márc. 31. 22:09
 18/18 anonim ***** válasza:

Onnan, hogy megnéztük a vizsgálatok eredményeit, és a tablettaszedés előtt már szült gyereket :( Nála egyértelműen a tabletta okozta a meddőséget. Nos a munka miatt elég sok meddő nővel találkozom, de borzalmas, hogy a személyes ismerősök között is ezzel a problémával kell szembenézni és sajnos nem mindenkin tudunk segíteni, jó a lombik általában segít, de szerintem senkinek sem hiányzik :( Nem indult újra a peteérése a fogamzásgátló elhagyása után és csak gyógyszeresen lett ovulációja, ennek az elhagyása után sem lett természetesen peteérése :(:( A tanulmányaim során akiket látok meddő nők, róluk nem tudom mitől meddők, sokak nem is meddők, csak nehezebben jön össze nekik a baba, mert mondjuk 35 felett vannak, vagy PCO vagy pajzsmirigybetegsége van, vagy a férfi spermaszáma alacsony és még sorolhatnám általában ezek az általános gondok, ami még gyakori, az a nem átjárható petevezető. Ezek orvosolható problémák, azonban a barátnőmnél nem tudom mi fog segíteni. Az abortusz utáni meddőség pedig ma már azért annyira nem jellemző. Előfordulhat, de ma már nagyon biztonságos módon végzik, így egyre ritkább a meddőség. Régen amikor még kaparással történt, akkor gyakoribb volt, sőt, de mostmár nem.

Minden esetre azért ne úgy indulj neki a babaprojektnek, hogy nem jön össze, mert nem törvényszerű, sőt inkább ritka dolognak minősül, hogy valaki meddő lesz tőle, tehát eszedbe se jusson :) Sok sikert kívánok a mielőbbi gyermekáldáshoz :)

2010. márc. 31. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!