Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Télleg meddő lehetek a foggátl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Télleg meddő lehetek a foggátlótól?

Figyelt kérdés
már 3 hónapja szedem a tabikat,és az 1ik bnőm azt mndta h meddő lehetek tőle.ez igaz vagy csak kamu????
2010. márc. 31. 19:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ha ez igaz lenne, csak kínai meg c.gány lenne a bolygón.
2010. márc. 31. 19:20
 2/18 anonim ***** válasza:
Szia! Nos igen, lehet igaz. Bár a női meddőségeket nagyrészt lehet orvosolni, de ez elég hosszas és lelkileg fájdalmas procedúra. Nem lesz tőle mindenki meddő, de én is láttam rá példát ráadásul nem csak betegek között, hanem a saját személyes baráti körömben is. Ilyenkor gond van a peteéréssel, ezt gyógyszeresen újra lehet indítani, de az megint csak hormon és 3 hónapon keresztül alkalmazható csak. Én nem szedek tablettát, pont azért, mert félek, hogy így járok. Még ha később orvosolják is a meddőséget, akkor sem szeretnék orvosról orvosra járni. :( Sajnos ez a mai alacsony hormontartalmú tablettákra is igaz, nem csak a régiek okozhatnak ilyesmit, de tény, ezeknél már sokkal kevésbé jellemző.
2010. márc. 31. 19:24
 3/18 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, de a legnagyobb! Ilyen még soha nem fordult elő senkinél.Senki sem bizonyította, orvosok sem hallottak róla soha. Jó okos a bnőd, ha ilyenekkel ijesztget téged :/ Néha betévedhetne 1-2 biológia előadásra...v nőgyógyászhoz.
2010. márc. 31. 19:26
 4/18 A kérdező kommentje:
Én csak azért merem szedni,mert van 1 oszttársam akinek az anyukája úgy esett teherbe h foggátlózott.
2010. márc. 31. 19:27
 5/18 A kérdező kommentje:

én is mondtam neki h ez baromság,mert akk sznte senki nem lenne a világon.

meg elmondtam neki h van 1 bnőm akinek az anyuja úgy esett vele teherbe h foggátlózott.

ő úgy van vele h majd még ráér elmenni nőgyógyászhoz,mert még nem akarja oylan korán elveszteni, várni akar úgy 21-22 éves koráig.

meg télleg a doki is honnan tudja h attókl van?! lehet mástól is.

2010. márc. 31. 19:30
 6/18 anonim ***** válasza:
Én többször is megkérdeztem már a nőgyógyászom, de mindig azt mondta, hogy nem kell aggódni miatta, nem fordulhat elő, a szedés után 1-2 hónappal rögtön visszatér a megtermékenyülő képesség. Egy orvosnak azért elhiszem :) Még nem találkoztam ilyen esettel. 19:22-es
2010. márc. 31. 19:33
 7/18 anonim ***** válasza:
19:26, bocsi!
2010. márc. 31. 19:34
 8/18 anonim ***** válasza:
2010. márc. 31. 19:35
 9/18 anonim ***** válasza:
aki foggátló után meddő lett, az valszeg nem a foggátlótól lett az. hanem volt vmi baja amit elfelejtett kivizsgáltatni, és rendbehozatni....
2010. márc. 31. 19:52
 10/18 anonim ***** válasza:
nagyon ritkan, de elofordulhat...mondjuk ugy 10000bol 1...mindenki nem egyforma, tehat nem mindenkinel egyformak a mellekhatasok...azonkivul meg felborulhat a hormonhaztartasod is, ami elegge sulyos meg manapsag is...
2010. márc. 31. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!