Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim a szex kezdetén beteszi gumi nélkül egy kicsit. Mennyi eséllyel leshet így terhes?
nem élvez belém csak az eleéjn egy kicsit belém jön és úgy csináljuk (úgy nagyon élvezi és én is). Utána húz gumit és úgy folytatjuk.
Előváladék lehetséges.
Köszi
Az a baj,hogy a peteérést se lehet pontosan megmondani mikor van.
Bármi előidézheti,hogy hamarabb kezd el érni. Akár egy orgazmus is beindíthatja a peteérést. Ezért fontos a védekzás a nem kíván terhesség megelőzéséhez.
Szóval akkor végig gumi mert ennyitől is baj lehet.
Komolyan eddig azt hittem, hogy ennyitől nem lehet....most azért bízom benne, hogy megjön. (a héten esedékes).
Nem gondoltam volna hogy ennyire veszélyes. Mondta az egyik barátnőm, hogy nagyon necces és így több véleményt hallva azt hiszem hiszek neki.
Tablettától a mostaniaktól tényleg nem lehet trombózist kapni?
Régen bizonyos embereknek meg sem engedték, hogy szaporodjanak.
Én a szexet ia IQ teszthez kötném.
Magad is írod, hogy "Előváladék lehetséges."
Tehát magad is tudod, hogy mehet be olyan, amitől jöhet a baba.
Hát elég rizikós, de lehet ezt is ésszel csinálni!!!!
Először is annyit, hogyha egyáltalán van némi spermium az előváladékban az attól lehet, hogy ez előző ejakuláció maradékát feloldja, mert magát az előváladékot nem a here termeli. Vannak olyan férfiak,akik szervi rendellenességgel bírnak(prosztata gyulladás) és folyamatosan űrül a sperma (laborvizsgálattal kimutatható), de ez nagyon ritka betegség.
Szóval pont hogy az előváladék első pár cseppje a legrizikósabb, ha már a megtermékenyítésről beszélünk, de mondjuk ha szexet egy kiadós orállal kezditek akkor ez egészen minimálisra csökkenthető!!!!
A soron kívüli peteérés nem ritka serdülőkorban, de akinek rendszeres, szabályos ciklusai vannak ott szinte elhanyagolható....szabálytalan ciklusú nőknek ez nem járható út. Lássuk be, hogy ennek a szisztémának, amit ti alkalmaztok, semmi értelmét nem látom, mert ha gumi nélkül élvezitek igazán a szexet, akkor mi értelme azt felvenni? Ha a partnered nem egy gyorstüzelő fajta, akkor simán érzi előre mikor fog elmenni, és mielőtt elmenne kiveszi és kézzel befejezed. Amikor meg a termékeny időszakban vagy használtok gumit (bő 1 hét)....összeszokott párok ezt meg tudják oldani.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!