Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim a szex kezdetén beteszi gumi nélkül egy kicsit. Mennyi eséllyel leshet így terhes?
nem élvez belém csak az eleéjn egy kicsit belém jön és úgy csináljuk (úgy nagyon élvezi és én is). Utána húz gumit és úgy folytatjuk.
Előváladék lehetséges.
Köszi
Az elég, hogy egyik ismerősömnek így született gyereke?
Csak betette a pasi az elején majd a csaj ráparancsolt, hogy húzzon gumit.
De ez elég volt.
Ha nincs akkor kevés rá az eséj.
És nem élvezett el,csak betette gumi nélkül,úristen,mit kell nagy ügyet csinálni.
Ja,és így nem lehet senki sem terhes!!
Tapasztalat. Ha nem élvez el és csak kicsit csináljátok úgy,nem lesz semmi bajod.
De minek szexeltek egyébként,ha nem tudtok ilyesmiről semmit? Azért ez sem játék.
Ilyen tudatlanul bele sem kéne kezdenetek,bocs,de igaz.
Szerintem baromi kicsi az esély így a teherbeesésre, de ugye jött már össze ennél cifrább helyzetekben is nem kívánt terhesség. Úgyhogy a te döntésed, hogy mennyit akarsz kockáztatni.
Én sosem féltem a gyerekvállalástól, de nekünk sima megszakítás mellett sem sikerült be véletlenül, csak amikor akartuk. Másnak meg extra védekezés mellett is becsúszik a baba. Aki szexel, annak mindig megvan az esélye arra, hogy összehoz egy gyereket, bárhogyan is védekezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!