Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek így terhes? Ha (lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek így terhes? Ha (lent)

Figyelt kérdés
Óvszerrel védekezünk, de szoktuk anélkül is csinálni. Nem élvezz belém, csak gumiba, 2-3 percig úgy aztán gumit húz. Így lehetséges, hogy terhes lesz valaki?
2010. márc. 26. 21:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nekem sem volt eddig bajom vele. Bár annyira azért nem bízok benne, mint az óvszerben. Voltam már ilyen helyzetben mint most, de semmi baj nem történt. Most valahogy nagyon aggódom. Remélem csak túlreagálom az egészet, és nem kell olyat tennem amit én sem szeretnék... de vannak esetek amikor áldozatot kell hozni..
2010. márc. 27. 11:35
 12/15 anonim ***** válasza:

figyu, lehetsz így is terhes, de! rengeteg embernek--nekünk is-- bejött a megszakításos szex, vagyi még időben ki szokta enni, de én ezt csak akkor javaslom Nektek, ha kellően felvan nőve agyilag a partnered hozzá. van akiknek évekig bevált-aztán elváltak,

mi még csak 8 hónapja(9 hós a 2.kislányunk) csináljuk így. ingyen van és nekünk beválik.

2010. márc. 27. 16:11
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk tudatlanok. De nem fogom többet ezzel a módszerrel csinálni. Nem bízom benne, és ez nem is nevezhető védekezésnek. Én már bánom, és biztosan buta, felelőtlen gondoltok és a Páromat sem másképp. Nem tudok ellene tenni, amiben hibáztam annak vállalnom kell a következményeit...
2010. márc. 27. 16:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Legalább tudod,hogy hibáztál.Az is valami.Az ovu teszt valóban azért van,hogy meg lehessen állapítani a peteérést,de gyakorlatilag a cilus összes napján tesztelhetnénk,mert előfordulhat,hogy több pete is megérik egy ciklus alatt,ez bármikor megtörténhet nem csak félidőben.A többpetéjű ikrek rá az élő példák.

A naptár módszert egy nőgyógyász sem ajnálja,mert megbízhatatlan.A megszakításos védekezés pedig dobogós a baromság toplistán.Értem,hogy sokan szeretnek a tűzzel játszani és valóban olcsóbb.Azt nem tudom,hogy az idegrendszer nem-e készül ki attól,hogy állandóan ott lóg a levegőben,hogy vajon ebben a hónapban is szerencsénk volt?Aki állandóan biccel annak elég nagy az esélye,hogy egyszer elkapják.

2010. márc. 27. 21:46
 15/15 A kérdező kommentje:

Igaz!

Teljesen egyetértek, és ez nem is védekezés, szóval nem értem miért voltam ennyire felelőtlen és bevállalós, hisz tisztában voltam mindennel. Nem tudok már magamra mit mondani... tanultam ebből! Remélem megjön nem sokára... :S

2010. márc. 28. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!