Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek így terhes? Ha (lent)
1/15 anonim válasza:
igen lehetséges, mert a férfi ejakulációja előtt, az előnedvek is tartalmaznak hímivarsejtet. kisebb az esélye ugyan, de mindenképp érdemes VÉGIG gumival csinálni.
2010. márc. 26. 21:33
2010. márc. 26. 21:33
Igen így is ismán teherbe lehet esni.Egyébként el nem tudom képzelni,hogy ebben nektek mi a jó.Az aktus kellős közepén kivenni,akkor a gumival vacakolni,majd folytatni.Ez nagyon lohasztó lehet és egyszerűen baromság is.A gumit így nem spóroljátok meg,mert a végén úgyis elhasználódik,ha a gumi nélküli érzés miatt,akkor sem éri meg az a 2-3 perc hogy utána idegeskedjetek a terhesség miatt.Nem szeretnél tabi szedni? Vagy hüvelygyűrűt használni? Még mindig jobb,mint a ti módszeretek,ami egyrészt élménynek pocsék és még veszélyes is.
2010. márc. 26. 21:38
4/15 A kérdező kommentje:
2010. márc. 26. 22:03
Ne haragudj, de mire vársz még? Megkaptad a választ! IGEN lehetsz terhes, mert az előváladék is tartalmazhat spermiumokat, és rajta van a gumi csomagolásán, hogy végig rajta kell lennie a fiún, épp az előbb említett dolog miatt. Más válaszra ne várj, mert ez az igazság.
2010. márc. 26. 23:30
7/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem tudom hogy az vagyok-e. Nem késik, most lenne az ideje, hogy megjöjjön, de nem mindig pontos. Valamikor előbb jön meg valamikor később. Nem érzékenyek a melleim, nem érzek semmi változást. Menzesz előtt szoktam görcsölni, de most ez maradt el. Mást nem tapasztaltam. Talán annyit, ami meglepett hogy fehérfolyásom van nem gyengén (erre régebben gyógyszert is kaptam, de mindig vissza jön)...
8/15 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva tudtam, hogy ettől is lehetek terhes. De vannak olyan emberek akik naptár módszert használnak és beválik nekik. Nekem ezek szerint nagy baromság volt kipróbálni? hiszen figyeltem a peteérésemre eső napok számát.
Ha terhes lettem, sajnos nem tarthatom meg. Fiatal vagyok, érettségi előtt állok, édesanyám pedig már nagyon idős és beteg. Törődnöm kell vele, nekem pedig nincs életem, nincs munkám, sem szakmám. Tény eszméletlen hülye voltam, védekezek ezentúl és nem próbálok statisztikára alapozni..!!!
9/15 A kérdező kommentje:
Egyébként 2 hónappal ezelőtt volt egy 9 centis ciszta a petefészkemben, ezért bizonytalanul jött meg a menzim. Tehát erre alapozva bizonytalan volt a peteérésem még, ha ki is számoltam a napokat :S
De erre csak most jöttem rá. Utálom magam ezért. Igazatok van felelőtlen voltam, de az is aki naptármódszer szerint védekezik. Abba nem szabad bízni, mert veszélyes. Még akkor is, ha bevált az illetőnek sokáig..
Szia! Nos én használtam naptármódszert megszakítással kombinálva. Számomra tökéletes volt, én tudom mikor van peteérésem, vannak ovutesztek azok nagyon szépen megmutatják. Nekem nem volt lehetőségem másképp védekezni ezért használtam így, hidd el nálad sem lesz gond, de ha bírjátok az óvszert, akkor inkább végig azzal csináljátok :)
2010. márc. 27. 10:59
Kapcsolódó kérdések: