Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durex Select ovszerrol tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Ki szeretnenk probalni hagyomas hasznalatra ovatosan oda figyelve de rosszakat olvastam rola kiszakadt normal hadznalat mellett stb biztonsagos lenne hasznalni?2016. jan. 9. 20:04
1/4 anonim válasza:
Oda kell figyelni mindegyik óvszerre. Nekem is már volt negatív tapasztalatom (kettő is), de szerencsére nem lett belőle nagyobb probléma, bár könnyen lehetett volna. Csak okosnak kell lenni és tényleg oda kell arra figyelni, nehogy kiszakadjon. Értem ez alatt azt, hogy néha ránéztek, hogy azért megvan-e még vagy valami.
2/4 anonim válasza:
nekem az extra safe szakadt ki szóval mostmár egyikben sem bízok.. ahogy az előttem levő írta, jobb mindig odafigyelni.
3/4 A kérdező kommentje:
Figyelünk mindig közben is.
De azért nem szeretném hogy esetleg még nagyobb kockázatot vállaljunk egy gagyibb óvszerrel
2016. jan. 9. 21:11
4/4 anonim válasza:
Egyes vagyok, még egy tippet tudok ajánlani. Használjatok többféle fogamzásgátló módszert. Persze ezzel is meg van az esélye, de például ott van a pha*matex (nem, nincsen termékmegjelölés) hüvelykrém, ami hormonmentes és az aktust követően egyszerűen kifolyik a nőből. Ez arra jó, hogy ha netalán mégiscsak kiszakadna, és nem veszitek észre, akkor ez a krém az képes a spermákat kiirtani. De mondom, ez sem száz százalékos! Egyik fogamzásgátló sem száz százalékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!