Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A dokim említette, hogy most...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A dokim említette, hogy most nagyon "menő" a fogamzásgátló tapasz. Valaki hallott már róla? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A minap említette a dokim, hogy egyre inkább kezd elterjedni az új korszerű fogamzásgátló tapasz. Tapasz?! Én itt már alapból jót kuncogtam magamban. Valami olyasmit magyarázott, hogy ez tulajdonképpen ugye nem a szervekben szívódik fel, mint pl. a tabletta, hanem a bőrön keresztül. Heti 1 db-ot kell alkalmazni és (ugyanúgy, mint a tablettánál) 1 hetet ki kell hagyni. Nem tudom, én mintha nem bíznék benne... Vélemények? :D
2016. jan. 3. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne kísérletezz vele amíg el nem telik egy év és be nem futnak a vásárlói vélemények.
2016. jan. 3. 19:51
 2/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy elég nagy méretű, szinte akárhová ragasztod látszik. Ill. figyelni kell, h le ne oldjon a ragasztó, macerásnak tűnik nekem. Meg nem is túl olcsó. Én is olvasgattam róla, engem nem győztek meg vele.
2016. jan. 3. 21:39
 3/4 anonim válasza:
Lehet hogy meno, de neked melyik jobb? Ha menozol vagy ha biztonsagban vagy? :) 50-50%eselyes ugyhogy en nem ajanlom :)
2016. jan. 4. 01:36
 4/4 X-tina55 válasza:
Sziasztok! én használom egy jó ideje totál olyan mint a tabletta csak nem macerás és elég hetente cserélni. Bőrön át szívódik aminek aza az előnye, hogy kevesebb hormon célirányosan jut el a "felhasználás helyére". KB 2 cm átmérőjű, teljesen átlátszó ruha alatt észrevétlen. Fürdés , edzés közben nem esik le ha kicsit kezd leválni az nem gyengít a hatásán. 3 hét után kell egy hét szünetet tartani majd a szokásos időben felhelyezni. Nekem is furi volt elsőre hogy egy pici tapasz ugyanolyan hatással lehet mint a tabletta de bízom az orvosomban valamint odafigyelek hogy minél kisebb mértékben terheljem a szervezetemet hormonokkal.
2016. febr. 1. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!