Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet a parom terhes?
Figyelt kérdés
Baratnom a ciklusa 26. napjaban volt az aktus napjan. A baj az, hogy kiszakadt a gumi (kihuztam a peniszem mielott elmentem). 72 orason gondolkozunk. Segitsetek kerlek, teljesen komoly kerdes2016. jan. 9. 07:57
1/7 anonim válasza:
Az esemény utáni sürgősségi tablettán nem gondolkozni kell, hanem beszerezni. A terhesség esélye fennáll, nyilván nem olyan nagy a valószínűsége, mintha beleélveztél volna, de az előváladékban is vannak spermiumok, amik teherbe tudják ejteni a barátnődet. Nem tudom, mikor történt az eset, de ilyenkor rögtön kell cselekedni, mivel a tabletta sem 100%-os, és simán lehet, hogy nem hat. Irány az ügyelet, receptért!
2/7 anonim válasza:
Nem mindegy ám az sem, hány napos a ciklusa? Tankönyvi 28 napos vagy 30-nál is több? Nyilván máskor van a peteérés is. Ha rövidebb a ciklusa akkor nincs nagy esélye, hiszen már túl volt az ovuláción, és a pete nem sokáig életképes (pár óra). De még nem volt szó a spontán peteérésről sem és hogy a női test sajna nem óramű...
Ez a ti, kettőtök döntése.
3/7 anonim válasza:
Azért a másodikat kiegészíteném azzal, hogy hiába számolgattok, kérdező, létezik ám spontán peteérés is.
5/7 anonim válasza:
Ilyenkor mindig van egy kis esély a terhességre, ugye az előváladék miatt, de én nem tartom valószínűnek, hogy ennyitől bármi is lehetne. De ha egy kis esélynek sem akartok teret hagyni, akkor mindenképp 72 órás tabletta.
6/7 anonim válasza:
Kb 0 az esélye de a helyetekben valszeg én is vennék be tablettát biztos am biztos.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek a segitseget, de ma megjott neki reggel, ugyhogy nincs baj! :)
2016. jan. 10. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!