Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhesség megszakítás szülő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesség megszakítás szülő nélkül 17 évesen lehet-e?

Figyelt kérdés

5 napja késik és a héten 2 tesztet is csináltam első engatív 2. pozitív lett félek de vállalom a következményeket a barátommal együtt de a szüleimnek nem mondtam el és nem is fogom megpróbálom elsimítani ha eltudjuk barátommal ... pénz az van nem érdekes mennyi.

csak az a fontos hogy szülői bevonás nélkül eltudjuk intézni... halottam már olyat hogy gyógyszerrel is meglehet szakítani nőgyógyász álltal...

KÉRLEK IRJATOK!!!

EGY NAGYON SZOMORÚ LÁNY

2010. márc. 26. 06:10
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
és van olyan tényleg hogy: 1 hónapig bevető terhesség megszaktó tabletta???
2010. márc. 26. 17:00
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon nincsen ilyen tabletta!! Külföldön van,de azt sem írják fel szivesen, mert veszélyes. Egyedül a 72 órás tabletta lett volna, hogyha egy kicsit előbbrelátóak vagytok, de ezen már kár bánkódni. Ha nem szeretnéd sem megszülni, sem megtartani, akkor csak az abortusz maradt, ahhoz pedig kell a szülő engedélye, viszont elég csak az egyik szülőé. Mindenképpen beszélj legalább az egyikőjükkel és felelősségteljesen cselekedj utána! Sok sikert.
2010. márc. 26. 17:28
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
haggyuk már a " jaj, most gyilkos leszel " dumát. ha megszüli 17 évesen, az rohadt nagy felelősség, mi? előbb kellett volna gondolkodniuk, de már mind1. ha nem akarsz anya lenni, akkor elmész abortuszra. ezt a vetélést előidéző tablettát felejtsd el, mert bele is lehet halni.
2010. márc. 26. 21:34
 24/34 A kérdező kommentje:
Nem avgyok íkváncis az elöbb gondolkodni stb véleményekre gec*re nem mert gyógyszert szedek 2 éve és most először 2-t elfelejtettem bevenni szal gondolkodtam cska elfelejtettem....
2010. márc. 26. 21:58
 25/34 anonim ***** válasza:
42%

Hát ez jó!XDXDXD

"Gondolokodtam,csak elfelejtettem" XDLOOOLXD

Ezt simán mondhatná bárki aki egy egyéjszakás kaland után jön rá,h gumi nélkül vol meg a dolog.

Ő is göndolkodott,csak elfelejtette felhúzni a gumit!XD Ugyan az

2010. márc. 26. 22:24
 26/34 anonim ***** válasza:
42%

Előző vagyok!

Sőt még szegész gyerek apja életét is tönkre teheted,vagy már tönkre tetted,mert "gondolkodtál,csak elfelejtetted" azokat a tablettákat.Hát eddig aszittem eggyüt hibáztatok,de így mostmár csak azt a szegény csávót sajnálom,nomeg a gyereket ha megszületik.De főleg a csávót!:/ Részvétem neki!

2010. márc. 26. 22:27
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Terhesség megszakító tabi létezik, csak Amerikában, meg Európában pár helyen, itthon nem engedélyezték.

Mellesleg az a te tudatlanságod vagy felelőtlenséged, hogy nem tudod, hogy ha kimarad a tabi, akkor kiegészítő védekezés kell.

2010. márc. 27. 10:19
 28/34 anonim ***** válasza:
45%
ez az, nem a tabira kell kenni. hanem ovszert hasznalni a következő levélig. ezért nem adnék én 1 15 éves lány kezébe fogamzásgátlót. a betegtájékoztatót se voltál képes elolvasni, aztan meg jössz ide sirni? ne már.. :S
2010. márc. 27. 12:20
 29/34 A kérdező kommentje:
oylan hülyeségeket ebzséltek jézus ma votlam és nagykorúval el lehet vetetni emrt az apuka már 23 éves és mondta hogy enma az én hibám + melettem van és nem szülöm emg szóse róla elvetetem és boldog leszek nem fogok sírni hogy megöltem egy életet vag yő hal emg avgy az enyém emyg tönkre ez van!!!
2010. márc. 27. 13:35
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
igen nagykorúval... a te saját hivatalos GYÁMODDAL aki vagy apád vagy anyád. senki mással.
2010. márc. 27. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!