Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség megszakítás szülő nélkül 17 évesen lehet-e?
5 napja késik és a héten 2 tesztet is csináltam első engatív 2. pozitív lett félek de vállalom a következményeket a barátommal együtt de a szüleimnek nem mondtam el és nem is fogom megpróbálom elsimítani ha eltudjuk barátommal ... pénz az van nem érdekes mennyi.
csak az a fontos hogy szülői bevonás nélkül eltudjuk intézni... halottam már olyat hogy gyógyszerrel is meglehet szakítani nőgyógyász álltal...
KÉRLEK IRJATOK!!!
EGY NAGYON SZOMORÚ LÁNY
nem lehet szülők nélkül, már fentebb írták, miért. alá is kell írniuk a papírokat, meg minden. de szerintem meg fogják érteni, bár felelőtlen voltál, de ők neveltek, egyék meg, amit főztek...
legközelebb meg védekezni...á, mindegy...nőgyógyásznak is élni kell valamiből...
ja, jut eszembe, van saját nőgyógyászod? ha élsz nemi életet, akkor gondolom...beszélj vele, mondd el a problémád, talán van egy kiskapu (sürgősségi megszakítás, eü. okból). ha vagytok olyan viszonyban, és megkockáztatja miattad a doki (nagyon komoly kockázat, az engedélyébe kerülhet, de talán...), akkor nyert ügyed van...szóval először mindenféleképpen vele beszélj!
Kérdező! Sajna a szülőket is bele kell vonni :( de hidd el ha megszülöd sokkal rosszabbul jársz. Szóval támogatom azt az ötletet, hogy vetesd el.
Akik itt okoskodnak hogy tartsa meg, ők vállaltak volna 17 évesen érettségi és mindenféle végzettség nélkül gyereket???? Talán lehet hogy a szüleik engedték volna, de nem mindenhol állnak úgy anyagilag, hogy megengedjenek maguknak egy kisbabát,ráadásul iskola mellett.
Én 20 vagyok,egyetemen tanulok, a szüleimmel élek,ha becsúszna egy terhesség eszem ágába se lenne megtartani, mivel nem akarom a szüleimre rakni ezt a terhet is. Majd ha anyagilag független leszek, munkám lesz és külön életem akkor jöhet a gyerek is. Mellesleg a lurkó mellé apa is kell, és azért tizen-huszonéves években még a pasik jönnek mennek...
09:40
namivan te meg unatkozol hogy a saját válaszodra helyeselsz?:DDDxD
szerintem mindenképp gondold át nagyon ezt a dolgot.
nagyon nagy felelősség.tudom,hogy 17 évesen még nem akarsz anya lenni,de a ti babátok a ti felelősségetek.tudnál úgy tükörbe nézni azok után,hogy megölted a babádat?
1.szülői engedély nélkül nem csinálják meg.az orvos köteles értesíteni a szüleidet.
2.gyógyszerrel nem lehet megszakítani,csak abortusszal és bizony annak is komoly következményei lehetnek.
mindenkébb mondd el a szüleidnek.biztosan meg tudjátok beszélni.azért a szüleid,hogy támogassanak.
sokan vannak akik ilyen fiatalon estek teherbe és megszülték a babát,befejezték a sulit,férjhez mentek...
gondold át!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!