Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire biztonságos a fogamzásgátló tabletta?
Először úgyis elküldenek vizsgálatra, hogy szedhetsz-e tablettát vagy sem.
Mindenkire másképpen hat. Nekem az első gyógyszerem van, és máig tökéletesen jó, már lassan 3 éve szedem és nem kellett többet kipróbálnom.
Nem találkoztam magamnál mellékhatásokkal és egy grammot se híztam tőle.
Én azért döntöttem emellett, mert jobban bízom benne, mint a gumiban. Nekem bevált, teljesen biztonságos, mivel a leírtaknak megfelelően használom!
1) nincs 100%os fogamzásgátlás, csak a sterilizálás, ami illegális - valamiért.
2) orvossal beszélj, mert nem csak az számít, hogy mennyire hatékony, hanem milyen mellékhatásai vannak. Sokaknak túlsúlyt okoz.
3) alternatívát is gondold végig (hüvelygyűrű jobb eredményeket nyújthat - kevesebb hormon, egyszerűbb ütemezés) Pasikat nem zavarja - ha meg igen, aktus erejéig ki lehet venni - úgy is hat.
A tablettától nálunk is súlyos hízás indult meg. A gyűrűnél ez visszaesett. És másoknál is ez volt. De nem mindenki egyforma és a gyógyszerek sem egyformák.
Mindenképpen kérdezd ki az orvosodat erről!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!