Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet baj belőle ha a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet baj belőle ha a párom fogamzásgátlót szed, és gumi nélkül csináljuk? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nos,az a helyzet hogy a párommal együtt voltunk. Ő fogamzásgátlót szed már egy ideje és eddig gumival csináltuk a tabletta mellett. Gumi nélkül is kipróbáltuk viszont nem mentem el benne mert még idő előtt inkább kihúztam. Pár hónapja szed fogamzásgátlót,és azt szeretném megtudni hogy lehet e baj ebből hogy gumi nélkül csináltuk. Előváladékra is gondoltam,hogy esetleg attól is teherbe eshet tabletta szedése mellett. (Rendszeresen szedi a tablettát) előre is köszönöm a segítséget! 18/F
2015. dec. 30. 00:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Ha a rendes sperma nem jelent veszélyt, akkor az előváladék sem jelent veszélyt.
2015. dec. 30. 08:33
 12/27 anonim ***** válasza:

Nyilván nincs 100%, fogamzásgátló mellett teherbe essen valaki, annak kicsi az esélye, persze kivéve, ha rosszat ír fel az orvos. Ezért kell kontrollálni és felülvizsgálni időnként..........

Statisztikák szerint a fogamzásgátló mellett 100-ból max. 2 terhesség, megszakításos közösülés esetén 20-30 terhesség fordul elő.

2015. dec. 30. 08:34
 13/27 anonim ***** válasza:
Amúgy az a tapasztalatom, hogy főleg tinik, serdülők körében azt hiszik, hogy a fogamzásgátló mellett semmi baj nem lehet, viszont nemi betegségeket el lehet kapni.
2015. dec. 30. 08:36
 14/27 A kérdező kommentje:
Igazából az is tartalmaz spermiumot. Ezért kérdezem
2015. dec. 30. 09:01
 15/27 anonim ***** válasza:

Nem lesz terhes.

Legtöbb esetben az a baj, hogy nem tartják be a gyógyszer szedés szabályait. Pl. a dohányzás, alkohol fogyasztás is befolyásolja a gyógyszer hatékonyságát, vagy ha nem minden nap ugyanakkor veszi be. Ha valaki nagyon retteg attól, hogy terhes lesz, és nem bízik semmiben, akkor az ne szexeljen.

2015. dec. 30. 09:12
 16/27 A kérdező kommentje:
De akkor tényleg nem lehet baj ha nem mentem el benne,igaz?
2015. dec. 30. 11:47
 17/27 anonim ***** válasza:
Nem lesz baj.
2015. dec. 30. 12:04
 18/27 anonim ***** válasza:

1) egyik fogamzásgátló módszer sem 100%os

2) tabletta hasmenés esetén nem véd

3) tabletta leírásában ott van, még mikor nem véd - Tessék elolvasni!

4) beszélgessetek egy nőgyógyásszal erről, mert itt a trolloktól vett információra hagyatkozni nagy felelőtlenség.

2015. dec. 30. 14:51
 19/27 A kérdező kommentje:
Én csak azt szerettem volna megtudni,hogy nem e lehet baj abból hogy belejut az előváladék stb.
2015. dec. 30. 17:15
 20/27 anonim ***** válasza:
Normál esetben attól is teherbe lehet esni, de így nem.
2015. dec. 30. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!