Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen fogamzásgátló tablettát szedtek? Mennyibe kerül? Tapasztaltátok bármelyik mellékhatását?
Tök mindegy, hogy én pl mit szedek/szedtem, mert a Te nőgyógyászod nem biztos hogy azt írja fel, arra van szükséged.
Én Belarát szedtem egy ideig, és fél évig elképesztően aluszékony voltam tőle. napi 12/14 óra alvás...
Én jangee-t szedek, de a mostani az utolsó levél és, ha megyek felíratni akkor Corenelle fogamzásgátlót akarok irattatni, mert 1500 Ft-al olcsóbb és ugyan az a hatóanyag van benne, egyébként a jangee-től annyi h néha fáj a fejem, azon kívül nincs mellékhatás :) Am a jangee 6500 Ft körül van, a corenelle 3 havi 5 ezer körül, ha jól tudom.
És te kérdező szedsz fogamzásgátlót?
Daylettet szedek, 16 éves korom óta (1,5 éve) semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam és elégedett vagyok vele :) kevésbé fáj a menstruáció és végre csak 4 napig tart
külföldön élek, 32€-t fizetek érte 3 hónapra
17l
Én coranelle-t szedek nagyjából egy éve. Semmi mellékhatást nem tapasztaltam.
20/l
Még nem szedek, csak tervben van. Kicsit tartok a mellékhatásoktól és számolgatom, hogy anyagilag megéri-e egyáltalán. (óvszerrel szemben) 21 éves vagyok egyébként.
Várok még válaszokat! :)
Szia!
Én Altforalle-t szedek, és semmi mellékhatást nem tapasztaltam, hiába reméltem, hogy talán kicsit hízok tőle. Első pár hónapban picit híztam, de aztán ugyanúgy lefogytam sajnos.
Bár nekem a túl erős vérzésemre írták fel, de még a tabinak is 5 hónapba tellett mire rendbe hozott, viszont sikerült. :)
Kb. 6000 Ft három hónapra, én szeretem nagyon, nincs vele problémám.
Kicsivel több, mint fél éve szedem és 18 éves vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!