Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzesség elvétele gumi nélkül?
Én anno úgy vesztettem el, hogy előre kérünk egy esemény utánit, mert nem akartunk gumit, az akkori barátomnak egyszerűen lekonyult tőle.
Az azért gáz, mert utána jó ideig semmi hormont nem kaphat a lány, tehát nem szedhet fogamzásgátlót...Ja, és mert orvos írja fel.
Passzolok.
Szia
Szerintem a latex mentes ovszer lesz a legjobb megoldas.
Vannak még pesszariumok, de azt ha szuz nem igazan tud hasznalni.
Megszakitast nem ajanlanam az elovaladek miatt, esetleg spermiciddel kombinalva, de ez sem a legjobb.
A hormonalishoz pedig orvos kell....
Az esemenyutani, nem vedekezesi forma, csak vesz eseten hasznalhato, felevente 1 veheto be...
Az első kettő leírta hogyan NE csinájátok.
Latexmentes gumi. Lifestyles skyn. Ez a legegyszerűbb a bajodra.
szia. :)
én is szűz voltam amikor lefeküdtem a barátommal és ő is hasonló cipőben van. :)
mi nem használtunk óvszert,iszonyat jó volt. nem ment el bennem, igazából ennyi. :) utána nem volt semmi gáz, megjött meg minden. :)
sok boldogságot !
Igazából mindenféle kondomot próbáltam már, nem tudom ez a Lifestyle Skyn mivel másabb mint a többi?
Ajánlottak még hormonmentes fog. gátlót pl hüvelytablettá (Pharmatex), ez mennyire lehet hatásos? Már volt a megszakításostól régebbi barátnőmmel probléma, szóval feltétlenül szeretnék valamit használni, ha drága az sem baj, csak az első legyen meg és biztonságban.
3. Vagyok
Irtam,hogy a spermicid (pharmatex) nem biztonsagos,bar megszakitassal egyutt egesz jo kombo,de igy sem eri el az ovszer biztonsagat.
Gondolom ami ovszert ajanlottak az latexmentes,ebben kulonbizik a tobbitol. Barmit valasztottok,csak esszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!