Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szüzesség elvétele gumi nélkül?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dreax kérdése:

Szüzesség elvétele gumi nélkül?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 1 éve vagyok együtt egy lánnyal, és úgy gondoljuk ideje lenne, ha megtörténne a szex is. Ő még szűz (17), én 20 vagyok. Én éltem már nemi életet, és a gumi nálam nem jöhet szóba (allergiás vagyok rá). Rengeteg topicot olvastam már, más fog. gátlókrók, csak azt nem tudom, hogy szüzesség elvételére melyik lehet a legjobb. Barátnőm nem szeretne elmenni az első előtt nőgyógyászhoz, így a csak vénnyel kapható dolgok nálunk esélytelenek. Lehetőleg értelmes választ kérnék, esetleg saját vélemény/történetnek is örülnék. Előre is köszönöm :)

2015. dec. 25. 12:17
1 2
 1/11 crudy ***** válasza:
21%
Leteznek latex mentes ovszerek is, lehet h segit de benne van h nem lesz jobb ezt ki kell probalnod. Ha meg akarjatok kerulni a dokit is es a gumi se lesz jobb akkor egyetlen megoldas h kirantod a monyod mielott beporoznad a viragot. Termeszetesen nem 100%os de szerintem nincs mas
2015. dec. 25. 12:30
 2/11 anonim ***** válasza:
6%

Én anno úgy vesztettem el, hogy előre kérünk egy esemény utánit, mert nem akartunk gumit, az akkori barátomnak egyszerűen lekonyult tőle.

Az azért gáz, mert utána jó ideig semmi hormont nem kaphat a lány, tehát nem szedhet fogamzásgátlót...Ja, és mert orvos írja fel.

Passzolok.

2015. dec. 25. 12:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Szerintem a latex mentes ovszer lesz a legjobb megoldas.

Vannak még pesszariumok, de azt ha szuz nem igazan tud hasznalni.

Megszakitast nem ajanlanam az elovaladek miatt, esetleg spermiciddel kombinalva, de ez sem a legjobb.

A hormonalishoz pedig orvos kell....

Az esemenyutani, nem vedekezesi forma, csak vesz eseten hasznalhato, felevente 1 veheto be...

2015. dec. 25. 13:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az első kettő leírta hogyan NE csinájátok.

Latexmentes gumi. Lifestyles skyn. Ez a legegyszerűbb a bajodra.

2015. dec. 25. 13:48
 5/11 anonim ***** válasza:
6%
Úgy ütemezzétek hogy ne kelljen gumi,de ne legyen semmilyen fertőződ akkor,meg egyébként se.
2015. dec. 25. 14:46
 6/11 anonim válasza:
0%

szia. :)

én is szűz voltam amikor lefeküdtem a barátommal és ő is hasonló cipőben van. :)

mi nem használtunk óvszert,iszonyat jó volt. nem ment el bennem, igazából ennyi. :) utána nem volt semmi gáz, megjött meg minden. :)

sok boldogságot !

2015. dec. 25. 17:11
 7/11 A kérdező kommentje:

Igazából mindenféle kondomot próbáltam már, nem tudom ez a Lifestyle Skyn mivel másabb mint a többi?

Ajánlottak még hormonmentes fog. gátlót pl hüvelytablettá (Pharmatex), ez mennyire lehet hatásos? Már volt a megszakításostól régebbi barátnőmmel probléma, szóval feltétlenül szeretnék valamit használni, ha drága az sem baj, csak az első legyen meg és biztonságban.

2015. dec. 25. 22:52
 8/11 anonim ***** válasza:

3. Vagyok

Irtam,hogy a spermicid (pharmatex) nem biztonsagos,bar megszakitassal egyutt egesz jo kombo,de igy sem eri el az ovszer biztonsagat.

Gondolom ami ovszert ajanlottak az latexmentes,ebben kulonbizik a tobbitol. Barmit valasztottok,csak esszel.

2015. dec. 26. 08:35
 9/11 anonim válasza:
Ha elmegy nőgyógyászhoz, de még szűz, akkor úgysem fogja megvizsgálni, csak ezt mindenképpen közölje az orvossal, maximum elküldi vérvételre és felírja a megfelelő gyógyszert:)
2015. dec. 26. 16:00
 10/11 A kérdező kommentje:
Kipróbálom ezt a Ls Skyn-t meg biztonság esetére veszek Pharmatexet, köszönöm szépen a hozzászólásokat, remélem most már sikerülni fog :)
2015. dec. 27. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!