Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes már a szüzesség elvesztése előtt is tablettát szedni, vagy maradjunk a guminál?
Hogy megéri-e azt tőled függ. Lehet nem is szedhetsz. Itt kezdődik a kérdés.
Ne hagyd, hogy random felírjanak neked valamit, kivizsgálás nélkül, mert annak akár súlyos következményei is lehetnek.
Ha feliratsz, akkor viszont pontosan kell szedni, mert utána jön a görcsölés, hogy uristen hánytam, most terhes leszek, nem jött meg a vérzésem, most terhes vagyok és társai... Tehát felelősséggel kell szedni.
És ha nem tudok együtt lenni sokat intimen, akkor lehet költségesebb is a guminál.
Hány éves vagy?
Ha még eléggé fiatal – mondjuk valahol 15-16 körül – akkor én nem szednék.
Ki tudja, milyen gyakran lesztek együtt. Vagy épp meddig. (Jó, most biztosan úgy érzed, hogy örökké, de a tapasztalatok nem azt mutatják, hogy az ilyen korai kapcsolatok addig tartanak majd). A tabi meg nem olyan, hogy most szedem fél évig, aztán nem, aztán van pasim és akkor megint…. Hazavágod vele az egészséged.
Meg ott vannak a betegségek is… Szép dolog a bizalom, de olyat kapsz, hogy nyulat fogsz, ha épp nem szolgált rá az illető.
Ha a tabi mellett döntesz, mindenképp jó orvost keress, aki rendesen kivizsgál előtte. Sajnos sok doki mindenféle cécó nélkül felírja a fogamzásgátlót, pedig igencsak komoly veszélyeket is rejt magában, nem épp olyan, mint a c vitamin.
Én szedtem bogyót, de egy jó ideje már gumit használunk. Az együttlétek semmivel sem lettek kevésbé intimek, rosszabbak. Persze ez csak az én véleményem, gondolom ízlés dolga ez is.
"(Jó, most biztosan úgy érzed, hogy örökké, de a tapasztalatok nem azt mutatják, hogy az ilyen korai kapcsolatok addig tartanak majd)"
Bocsi, hogy erre is reagálok, de én is 15 voltam mikor megismerkedtem a barátommal, most vagyok 18 és nekem már nem lesz rajta kívül senki más. Ezt nem csak úgy mondom, fel tudok mutatni a családi körömből 4 olyan párt akik ilyen fiatalon kezdték és mára már boldog 2 vagy/és 20 stb... éves házasok.
A KÉRDÉSRE PEDIG:
Először a gumit ajánlom, hiszen ugyanolyan érzéki tőle a szex, max nélküle majd még izgatóbb lesz később.
Az előttem szólóval egyetértve, tényleg felelősség a gyógyszer, lást 18 vagyok és még gumit használunk.
Aztán majd később amikor jónak látod azt is ki lehet próbálni, persze folyamatos orvosi kontrollok mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!