Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van most, Szüzesség elvesztése után mi lesz a menstruációval?
Semminek nem szabad történnie a menzeszeddel a szüzességed elvesztése után.
Ha eddig rendszeres volt és most késik, akkor épp ideje venni egy terhességi tesztet, biztos, ami tuti...
Semmi nem fog változni. Ha késik, akkor annak más oka van.
Védekeztetek? A megszakított közösülés NEM védekezés!
#2 és #6 válaszát értelmezem: Olyan fiatalon vesztette el, hogy még be sem állt neki, ezért össze-vissza jött meg neki.
Mint, ahogy neked is kedves kérdező. Nem a szüzesség elvesztése miatt szór ekkorát, az semmin nem változtat.
Kedves(?) ordibáló #8-as!
3 lány szüzességét vettem el, az eset időpontjában rendre 16, 19, 22 évesek voltak, mindegyikkel még jó ideig együtt voltam, így tudom, hogy egyiknek sem kuszálódott össze semmi, a 16 évesnek előtte is és utána is volt +-2 nap szórása, semmi nem változott.
De logikailag sem stimmel a dolog. Mi változott volna meg?
Orgazmusa előtte is lehetett, feltehetően volt is, így az semmit nem jelent.
Szűzhártya sérülhetett. És? Semmihez semmi köze, csak egy passzív hártya, ami a nemi élet előtti tizen x évig némi plusz védelmet ad a belső nemi szerveknek.
Az, hogy valami megjárta a hüvelyét? Járhatta más korábban is, ujja, uborka, banán, dildó, stb.
Egy logikus magyarázat lenne a te teóriádra: Ha mondjuk nagyon durván történik a dolog, de az meg egy másik téma...
Kedves kérdező! Elnézést a nyers megfogalmazásért, de:
Szeretkeztetek, vagy úgy istenesen megdöngettek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!