Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használ itt valaki Lisvy fogamzásgátló tapaszt?
Figyelt kérdés
Tegnap írta ki a dokim, és kíváncsi lennék a tapasztalatokra. Tényleg nem jön le fürdés közben?2015. dec. 17. 07:17
1/9 anonim válasza:
Szia. én használok. nem jött le azzal nincs baj. de miota feltettem egy hónapja folyamatosan vérzek. ma mentem vissza a dokihoz és ujra átálltam gyógyszerre
2/9 A kérdező kommentje:
Na szuper... Csak egy havit váltottam ki hála az égnek!
2015. dec. 23. 08:58
3/9 anonim válasza:
Második hónapot kezdtem, teljesen pozitív tapasztalataim vannak. Nem jön le fürdés közben, erős nagyon a ragacsos része, ettől nem kell félni. Azért nem árt néha ellenőrizni, hogy rendben van-e.
Menstruációm is rendben van, én mindig is görcsölős voltam, ez továbbra is megmaradt a tapasz mellett.
4/9 Gréta0522 válasza:
Szia! Én már fél éve használom a tapaszt, előtte lindynette tablettát használtam.Nekem eddig semmi problémám nem volt vele,rendszeresen szaunázok és többször voltam már élményfürdőbe is vele és soha nem jött le!! Egy kicsit szöszös lesz a széle a hét vége felé, de egyáltalán nem zavaró. Ne aggódj azért ha a teteje egy kicsit elkezdene levállni mert ha 50%-a lejön a tapasznak akkor is ugyan olyan hatást biztosít!Nekem nem volt vérzéses problémám vele, ha esetleg felmerülne ilyen neked akkor valószínű, hogy nem megfelelő a tapaszba levő hormon adag és át kell térned egy másik készítményre, de ezt persze az orvossal kell egyeztetned.
5/9 X-tina55 válasza:
szia én is fél éve használom teljesen meg vagyok elégedve; edzés, fürdés közben sem jön le nagyon kényelmes a használata, nem kell figyelni hogy bevettem-e napi szinten, mint a tablettát mindig a megszokott helyekre teszem ahol nem gyűrődhet. Nekem is szöszölődik, de ruha alatt nem látszik, erősen tapad a bőrhöz ha vmi oknál fogva elkezdene leválni akkor sem para max ha a fele lejön, akjkor erdemes cserélni; lehet tovább is fent egy nappal védelem ugyanaz.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Harmadik hónapja használom, és eddig pozitív tapasztalataim vannak vele kapcsolatban. Az egyetlen, ami zavar az amit leírtatok. Hogy összegyűjti a szöszöket a nadrágról, bugyiról, és hét vége fele már nem túl esztétikus. De amúgy teljesen jó!
2016. febr. 24. 22:03
7/9 anonim válasza:
Nem jött le tényleg sosem, bár szöszös lett hétvégére mindig, ami engem eléggé zavart.
De nekem is az volt, mint az elsőnek, hogy amióta feltettem végig véreztem. Aztán nem tettem fel újat az első hónapi adag után is vissza is állt a menstruációm. Pedig én nagyon szerettem volna, hogy működjön, mert tablettát nem szerettem volna szedni:(
8/9 vv03 válasza:
Az utolsó kommentelőnek javaslom a hüvelygyűrűt ;) szerintem árban hasonló lehet a tapaszhoz..
9/9 anonim válasza:
Szia. Év elején ajánlotta a nőgyógyászom,így kipróbáltam .Februar környékén , az orvos azt mondta h a mensi első napján kell fel ragasztani , így is tettem... a mensim 2-3 napos szokott lenni , de egy hét után sem múlt el , ezért abbahagytam a használatát ... a java meg csak ekkor következett ... 1 hónapra rá egy csomót találtam a mellemben, visszamentem az orvoshoz, vizsgálatok sora következett... kiderült h rosszindulatú daganat és 100% bán ösztrogén indikált( magyarul valamitől rohadtul megugrott az ösztrogén szintem és ez elindította a rákos sejtek növekedését...) most olvastam h kivonták a forgalomból felszívódási probléma miatt ... elgondolkodtató...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!