Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első fogamzásgátló-együttlét óvszer nélkül? (Többi lent)
ha képes vagy értelmezni a betegtájékoztatót, akkor miért teszed fel a kérdést? Talán hazudnak ott?
apropó: az 1% nem azt jelenti, hogy ennyi esély van per szex, hanem ez egy szám, ami azt mutatja, száz nőből hány esik teherbe ha egy évig így védekezik.
Édes Istenem, minek szexelnek olyan emberek, akik még olvasni/értelmezni sem tudnak egy egyszerű szöveget????!!!!!!!
Amúgy meg minek szedsz egyáltalán fogamzásgátlót, ha "az első egy két-percben" nem védekeztek... ha nem bízol a tablettában, akkor használj más védekezési módot, de ennek így semmi értelme!
A hormonális fogamzásgátló jelenleg a legbiztosabb védekezési módszer, teljesen felesleges mellette mást használni. Olyan, mintha az űrhajós a szkafanderre kardigánt húzna a hideg és a kozmikus sugárzás ellen. Teljesen abszurd.
Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor a betegtájékoztatóban leírt utasításokat követve szinte 100%-os védelmet jelent.
Ha meg kb. fél százaléknyi kockázatot sem mersz vállalni, akkor ne élj nemi életet addig, amíg nem akarsz gyereket, mert 100%-os módszer nincs.
Utolsò hozzászòlò! Van 100%os védelem. ..h nem szexelnek :D
Amùgy teljesen igaza van az előttem szòlònak!
Értem. Egyébként választ és nem kioktatást kértem.Annyit tennék hozzá,hogy teljesen kezdő vagyok,ez volt a második alkalmam.Lehet,tényleg én vagyok a hülye,amiért úgy gondolom,inkább kiírok egy kérdést,hogy megnyugodhassak,hiszen nincs nagy praxisom a dologban.Valahol el kell kezdeni,és gondolom,Ti se voltatok profik az első alkalmakkor.
Mindenesetre köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!