Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek lehetséges?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetséges?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés volt, de ez nem hagy nyugodni. Szedek fogamzásgátlót, és pár napja lefeküdtünk a barátommal. Állítólag a fogamzásgátló elveszti a hatóerejét a koplalástól. Én pedig elég keményen szoktam diétázni, sajnos voltam anorexiás is. Ja és kotonnal nem védekeztünk csak fogamzásgátlóval és nem élvezett belém. Az első alkalom volt, szóval nem valami sokáig csináltuk. A "terhes vagy gratulálok!" indoklás nélküli trollok kíméljenek, mert komolyan mondom most nagyon félek...

2015. dec. 12. 14:57
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
A betegtájékoztató nem írt erről csak utólag bukkantam az információra. Néha nem bírok enni mert borzalmasan dagadtnak érzem magam és nem bírom lenyelni az ételt 😭 Tudom, hogy nem normális, de most ne térjünk ki a pszichológiai problémáimra.
2015. dec. 12. 15:56
 12/18 A kérdező kommentje:
Viszont az utóbbi pár napban jó étvágyam volt 😊
2015. dec. 12. 15:57
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Biztosan nem leszel terhes, emiatt ne aggodj. A fogamzasgatlonak teny, hogy csokken par dolog miatt a hatasa, de nem kell tulparazni, raadasul beled sem elvezett, elovaladeknal neg amúgy is kicsi az esely. Nem kell melle gumi, csak figyelj oda a szedesere, es ha ugy nyugodtabb vagy, szakitsatok meg.

Az eves zavarod miatt meg keress fel egy orvost, vagy pszichiatert, biztosan csinos vagy!!! :)

2015. dec. 12. 18:32
 14/18 anonim ***** válasza:

És jelenleg milyen az állapotod? Milyen a testsúlyod? A háziorvos szerint kielégítő és normálisnak mondható a magasságod/testsúlyod aránya?

Vérnyomásod rendben van?

Mielőtt elkezdted a tablettát, milyen gyakran és meddig volt menstruációd? Volt olyan, hogy hónapokig nem jött meg az anorexiától?

Sok mindent kéne tudni rólad, hogy egy minimális érdemi választ itt kapj.

2015. dec. 12. 23:44
 15/18 anonim ***** válasza:

bocsi,utolsó vagyok, félre ne értsd, nem leszidásból kérdeztem ezeket, hanem mert tényleg, ha anorexiás voltál és ugye nem derült ki rólad más infó, nem lehet tudni igazából, hogy pont nálad hogy hat a tabletta! meg hogy egyáltalán milyen hormontartalmút szedsz stb :-/

És még annyi, ha gyakran van hasmenésed(gondolom éjszaka nem szokott lenni),akkor jobb lenne,ha a tablettát közvetlenül lefekvés előtt szednéd be!

És2: a párod ne élvezzen beléd, nem azért mert para,meg egyebek, hanem mert neked is nyugodtságot fog adni,hidd el.

2015. dec. 12. 23:47
 16/18 A kérdező kommentje:
160 cm/48 kg vagyok, egy ideje nyagyjából ugyanennyi. Nyár közepén sikerült elindulnoma a gyógyulás felé, és azóta rendesen ettem, de mégse menstruáltam 11 hónapig! Aztán a fogamzásgátlóval végre megjött, de már nagyon elégedetlen vagyok a külsőmmel, ezért elkezdtem megint fogyózni.
2015. dec. 13. 10:33
 17/18 anonim ***** válasza:

Fogamzásgátlóval nem megjött, ezzel sincs mensid, ez megvonásos vérzés. Ez nem azt jelenti, hogy innentől kezdve rendes a mensid.

Egyébként ha szeded a gyógyszert, akkor beléd élvezhet a barátod akár napi 10 alkalommal is, akkor se leszel terhes. Ha meg gumit használtok, hagyd abba a tabit. Vagy egyik, vagy másik. Ne parázd így túl a szexet, mert így semmi értelme.

19L

2015. dec. 14. 23:34
 18/18 anonim ***** válasza:

1: ha bajod van menj el nődokihoz, ne itt a tudatlanokat kérdezd

2: nem annyira drága egy terhességi teszt

3: habár nem írtad, de feltételezem, hogy csak késik 1-2 napot és te teljesen beparázol. Na azt nagyban befolyásolja a koplalás és a tabletta!

2015. dec. 23. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!