Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót szedek de citromével szeretném eltolni a menstruációm. Lehetséges?
Miért nem úgy tolod el, hogy
- vagy nem szeded végig ezt a levelet, hanem az utolsó 2-3 szemet meghagyod, megtartod a 7 napos szünetet, és utána veszed be a megmaradt 2-3 szemet, aztán folytatod a következő levéllel szünet nélkül (tehát ez a levél 2-3 szemmel hosszabb lesz,míg az előző annyival rövidebb)
VAGY
- végigszeded ezt a levelet, és még beveszel 2-3 szemet a következő levélből, megtartod a 7 nap szünetet, aztán pedig folytatod a 2-3 szemmel kevesebb levéllel (így az előző ciklus hosszabb lesz, a következő rövidebb)
Én is szoktam így tologatni, hogy pár szemet csak hamarabb vagy később szedek, így egy nap napot tudsz tolni, és ez nem gond. Azt hülyeségnek tartom, hogy szünet nélkül szedd be a két levelet egymás után, mert így valszeg a második levél szedése alatt folyamatosan pecsételsz majd. Egy pár szem tologatástától nem lesz pecsételés, én is csináltam már így.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!