Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés volt, de ez nem hagy nyugodni. Szedek fogamzásgátlót, és pár napja lefeküdtünk a barátommal. Állítólag a fogamzásgátló elveszti a hatóerejét a koplalástól. Én pedig elég keményen szoktam diétázni, sajnos voltam anorexiás is. Ja és kotonnal nem védekeztünk csak fogamzásgátlóval és nem élvezett belém. Az első alkalom volt, szóval nem valami sokáig csináltuk. A "terhes vagy gratulálok!" indoklás nélküli trollok kíméljenek, mert komolyan mondom most nagyon félek...2015. dec. 12. 14:57
1/18 anonim válasza:
Fogamzásgátló + nem élvezett beléd, és te még komolyan aggódsz? Annyira túl tudjátok aggódni a szexet... innen látszik, mennyire felelőtlenek vagytok, mert fogalmatok sincs a dolgokról. Akkor sem lehetnél terhes, ha beléd élvezett volna, a fogamzásgátló erre van... Gátolja a fogamzást, ha így érthetőbb.
2/18 A kérdező kommentje:
18/L
2015. dec. 12. 15:00
3/18 anonim válasza:
Kicsi az esélye. De mért nem használtátok gumit?
Az előváladék is tartalmazhat spermiumokat.
4/18 anonim válasza:
Attól hogy szed valaki fogamzásgátlót, attól még teherbe eshet. Pl a saját példánk. 😊
Szép babánk lett. 😊
5/18 A kérdező kommentje:
Csak ugye bizonyos dolgoktók elveszti a hatóerejét pl. dohányzás, koplalás meg persze a rendszertelen bevétel, hasmenés, hányás...
2015. dec. 12. 15:02
6/18 anonim válasza:
Akkor rosszul, vagy rossz fajtát szedtél! Kihagytál napokat, stb.
De nincs az az előváladék, amitől teherbe esel tabletta mellett... nevetséges.
7/18 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltuk, hogy a tabletta elég, meg a barátom amúgy is utálja az óvszert. Viszont legközelebb biztos nem egyezek bele anélkül. Gyakran van hasmenésem (szerencsére soha nem a tabletta bevétele után 4 órán belül) és gondoltam, hogy ez valamilyen hatással lehet a fogamzásgátlóra. Utána néztem és azóta nem hagy nyugodni a gondolat :/
2015. dec. 12. 15:04
8/18 A kérdező kommentje:
#6 remélem 😥
2015. dec. 12. 15:05
9/18 anonim válasza:
Mások évekig szexelnek fogamzásgátló mellett, úgy hogy a párjuk beleélvez, mégsem esnek teherbe. Az emberek 90%-a erre használja, a másik 10 meg eü problémák miatt. De ha gumit húztok, akkor teljesen felesleges tablettát szedned, mert a gumi az alapból 100%. Szóval, vagy-vagy...
10/18 anonim válasza:
Kedves utolsó. A gumi nem 100%.
Szerintem nem vagy terhes. De mi lenne ha nem lennél felelőtlen és betartanád az utasításokat amik a betegtájékoztatón vannak? Kezdetnek NE KPLALJ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!