Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne gáz az ilyet "eltitkolni"?
Most van egy srác, akivel ismerkedek. Logikusan felnőttek vagyunk, egyikünk sem szűz, így a szexszel sem várunk hónapokat. Ő mondta, hogy úgy érzi, lassan vennie kell majd "kelléket" (=gumit).
Viszont nekem az előző kapcsolatomban majdnem történt baleset, így már 3 hónapja szedek fogamzásgátlót. Szerintetek megmondjam neki, hogy szedem? Én eleinte jobban szeretném a gumit (is), amíg nem ismerem meg jobban. Viszont ő akkor ennyi erővel mondhatná (nem tűnik olyannak, de ki tudja), hogy akkor minek húz gumit?! 20L,25F
Két út van előtted:
1. Elmondod neki, hogy szeded, de az elején mindenképpen szeretnéd a gumit is. Ha ezt így nem fogadja el, akkor mehet a levesbe.
2. Nem mondod el, dugtok gumival. Majd mikor úgy érzed, hogy már gumi nélkül is benne lennél, akkor pedig felhozod, hogy mást átállnál tablettára, vársz egy hetet, hogy hasson és mehet is. (ő meg nem tud az egészről semmit)
Azert huzzon gumit, mert nem csak a terhessegtol kell tartani, hanem a nemi betegsegektol is. Nalam alap, hogy gumit huzok (en vagyok a ferfi), tok mindegy, hogy mit szed a lany vagy mit nem. Pedig nyilvan nekem is sokkal jobb nelkule. De ha nem huz gumit, az gyakorlatilag olyan, mintha az osszes elozo kapcsolataval lefekudnel, es o is a tieddel, es azoknak az osszes elozo kapcsolataival is, veges-vegig (marmint ezek kozul nyilvan csak azokkal, akik szinten nem huztak).
Namost ha te vakon megbizol mindenkiben, akivel elotted gumi nelkul volt, akkor hajra. De azert alljon itt egy tanulsagos eset a sajat eletembol. Szoval jo ideje egyutt voltunk a felesegemmel, kitalaltuk, hogy legyen gyerek, elhagytuk a gumit. Es csak beszoptam valami kedves viszketos cuccot, amit meg egy joval azt megelozo kapcsolatabol szerzett (gumiszakadasos baleset), es ami neki tunetmentesen elvolt a szervezeteben. Ha most kicsit kalandozgatsz es osszegyujtesz ezt-azt, azt mindet szepen at fogod adni a jovobeli ferjednek akkor is, ha csak 10 ev mulva hagyod el a gumit, mert ez alatt a 10 ev alatt (ha nem tudsz rola es nem kezeled), nem tunik el magatol. Es ugyanez igaz forditva is.
Amugy meg egy utolso gondolatkent hadd tegyem hozza, hogy nem veletlenul letezik a nagyobb nemibeteg kozpontokban (nem allami, hanem maganklinikan) a “menedzser szures” fogalma, amikor is ugy szazezer forintert mindenre leszurnek, amire lehet. Mer ugye az ember mondjuk 30 evesen dobben ra, hogy gyereket akar, de a felesege nem engedi bedugni a kukettot gumi nelkul, ismerve a pasi eloeletet (vagy viszont). Szoval ha nem akarsz 10 ev mulva a ferjeddel nemibeteg-szuresen reszt venni csak amolyan “biztos ami biztos” alapon, akkor gumizzal, aki meg nyuszog hogy jaj igy meg ugy, azt dobni kell a francba mert egy agyatlan felelotlen barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!