Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hány évesen lehet kotont venni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen lehet kotont venni?

Figyelt kérdés
tudtok valahol Veszprémben olyan helyet ahol adnak? 15f
2010. márc. 22. 14:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Most kotont, vagy cottont? Egyébként teljesen mindegy, mindkettőt kiadják, de az utóbbit drágábban.
2010. márc. 22. 14:54
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Neked már biztos adnak. De nekem még nem. Majd jövőre betöltöm a 30-at, akkor már tuti kapok én is.
2010. márc. 22. 15:06
 13/19 anonim ***** válasza:

18 évesen vegyél. Akkor lesz rá szükséged hidd el nekem!

18/F

2010. márc. 22. 15:07
 14/19 anonim ***** válasza:
nincs korhoz kötve.de ha kellemetlenűl érzed magad menj tescoba,dmbe,rossmannba.kosárba be,fizet,és ennyi!
2010. márc. 22. 15:14
 15/19 anonim ***** válasza:
15 évesnek már adnak. De azért kérdezd meg az eladót, vagy a pénztárost, hogy AZT a fajtát pontosan hogyan kell használni!
2010. márc. 22. 15:56
 16/19 anonim ***** válasza:
Meg ne kérdezd hülye:D
2010. márc. 22. 18:17
 17/19 anonim válasza:

úristen...Van ide egy történetem...amikor először vettem óvszert...megállok a tescóban 16 éves voltam...odaadom a 12-es csomag óvszert...le akarja húzni a nő erre az s...r gép nem tudja az árát...átkiíbál egy 3-mal odébb lévő pulthoz hogy mennyibe kerül...hát ne tudjátok meg...:D mostmár rájöttem hogy nem kell ezért szégyenkezni bár mostmár nem használunk óvszert...de azér ciki volt :P

akárhol.. te nagymajom

2010. márc. 22. 20:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy hol, és akárhány éves vagy. Legalább felelősséget érzel a másik iránt.

Egy történet ezzel kapcsolatban. Diákként pénztárosként dolgoztam az egyik nagy multi hyperben (hogy hol az nem a reklám helye). Ahogy várok a vevőkre, látom, hogy a szallagon fut egy doboz 3+1es kiszerelésű gumicsomag. (Nem a Mislengumira gondoltam)... nézem ki fizet, majd kb egy 10-12 év körüli csaj, aki alig érte fel a kasszát, na ő volt a vevő.

Nekem itt 2 gondolatom támadt. Vagy naki kell (vannak alacsony, korán menstruálók)...s ha nem adok és b@szik s úgy marad, az én hibám,

vagy a nővére zavarta el venni (...ha nem hoz kitudaja mi lesz). Így kiadtam.

Nem lényeg hány éve vagy...

(megjegyzem én 20 voltam, mikor vettem, akkor volt az első alkalom).

(De azerintem a nemi élettel várj, míg lelkileg is felnőssz hozzá, s ne a gatyád alatti részed vezényeljen)

2010. márc. 23. 23:15
 19/19 A kérdező kommentje:
kössz az értelmes válaszadóknak...
2010. márc. 25. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!