Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Este nagyon részeg voltam, és anya adta oda a fogamzásgátlót, hogy vegyem be de erre reggel nem emlékeztem és bevettem a mait reggel 8-kor, mert azt hittem h tegnap nem vettem be. Most mit csináljak? Már nincs sok a levélből, még kettő van rajta.
Figyelt kérdés
2008. szept. 14. 08:33
11/21 anonim válasza:
Ha valami komoly bajod van, látod h neten ezren kétezret írnak, hívd föl dokit, nőgyógyászt.
12/21 anonim válasza:
Holnap vedd be a szokott időpontban!
Semmi bajod nem lesz,nem kell kihányni.
13/21 anonim válasza:
Tudod mit? Ne vegyél be többet! Akkor majd piálhatsz kedvedre és nem kell olyan "felesleges" dolgokkal foglalkoznod, mint a fogamzásgátló. Ja, hogy mellékhatásként lesz egy babád? Majd a mamád megoldja!
14/21 anonim válasza:
Ez egy elég kemény kérdés.. Ha valaki még nem is tudja rendesen, önállóan szedni a gyógyszert, minek annak szex??
15/21 A kérdező kommentje:
Grat az uccsó kettő válaszolónak. Most aztán jólmegmondátok nekem. Csak aztán vigyázzatok magatokra és maradjatok oylan tökéletesek mint vagytok nehogy valamit elpuskázzatok és utána meg kelljen próbálni helyrehozni... Mert ha ti így segítetek másnak akkor neketek is iylen zseniális válaszokat fognak adni. Könnyű mást kioktatni... Ezt imádom egyéblént itt... lebaszni midnenki letud mást de a helyes megoldást kevesen tudják. Mellesleg unom már h rengetegszer nem a kérdésre válaszolnak hanem a saját kis szaros véleményüket ecsetelik! Nem érdekel... Ha nem tudod a választ akkor ne írjál. Ez iylen egyszerű.
2008. szept. 16. 16:16
16/21 anonim válasza:
Az egyik választ írtam, ami "nem nagyon" tetszik neked. Mégis mit vársz, mikor leírod, hogy úgy be voltál baszva, hogy a mamádnak kellett beadni a gyógyszert. Másnap meg semmire sem emlékeztél. Én sem vagyok tökéletes, nekem is vannak hibáim, sőt már én is hibáztam. De nem ekkorát! A védekezés nem játék. Ha majd besikeredik egy gyerek, akkor már nem leszel ilyen flegma. Hogy fogod neki megmagyarázni, hogy bocsi, de bepiáltam, és így jöttél te? Fogadd el, hogy egy ilyen kérdésre kapsz majd érdekes válaszokat. Fogalmazhattál volna úgy is, hogy véletlenül kettőt vettél be, mi ilyenkor a teendő. Így csak lejárattad magad!
17/21 A kérdező kommentje:
hát nem igazán mivel tök névtelen az egész oldal...:P szóval lehet legközelebb pont én fogok válaszolni a Te kérdésedre, és nem is fogjuk sejteni.
2008. szept. 18. 19:19
18/21 anonim válasza:
Nem teszek fel ilyen kérdéseket. Ennyi. :)
19/21 A kérdező kommentje:
de másfélét feltehetsz.. én sem a bebaszós tabis kérdésekre vadászom szóval tényleg tök random h mikor futunk megint össze...
2008. szept. 21. 20:42
20/21 anonim válasza:
Biztos én vagyok a hülye, de baromira nem értelek. :) Én sem vadászom az ilyen kérdésekre, hanem elolvasom a őket és ami "reakciót" vált ki belőlem, arra válaszolok. Bocsika, de a piálást sose tudtam elfogadni, pláne ha egy nő csinálja. Ha meg első alkalom volt nálad, és többet nem is tervezel ilyet, akkor bocs, ellenkező esetben meg nem kérek bocsánatot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!