Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Este nagyon részeg voltam, és anya adta oda a fogamzásgátlót, hogy vegyem be de erre reggel nem emlékeztem és bevettem a mait reggel 8-kor, mert azt hittem h tegnap nem vettem be. Most mit csináljak? Már nincs sok a levélből, még kettő van rajta.
Szia!
Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne kihányni.
Szerintem nem lesz semmi káros hatása
Üdv: T
Ő, nem igazán értek hozzá. De lehetőleg ne szedjél most rá.
Szerintem kihagyhatsz egy napot.
Szia!
Szerintem a legjobb megoldás: tehát este szeded, s anyukád beadta neked tegnap este a tegnapit, s szerintem vedd úgy, hogy amit ma reggel bevedtél, az a mai, csak esti időpont helyett reggel vetted be,s a következőt én úgyanúgy holnap este venném be... így megmaradsz a régi rendszernél. Szerintem azzal hogy holnap is reggel veszed be, ne keverd meg még jobban. S hogy a mait reggel vetted be, nem lehet gond, hisz a gyógyszerben az van írva, ha elfelejted egyszer, 12 órán belül pótólni nem gáz. Gondolom ez fordítva is lehet egyszer.
Én ezt csinálnám...
S hát ne nagyon próbálj hányni, hisz akkor a gyógyszer nem szívódik fel, illetve ha mégis, akkor muszáj lenne most másképp is védekezni.
S én is azt mondom, azért ennyire ne rugj be, légy kicsit felelősség teljesebb, így lehetnek azok az esetek, hogy tabi mellett teherbeesnek, mert figyelmetlenek...
Minden jót!
Szerintem a tobbit szedd reggel, aztan kihagyas utan kezd ujra este, addig meg vedekezzetek maskepp.
A fogamzasgatlo nem az a gyogyszer, amit tologatni lehet, meg kiserletezgetni lehet vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!