Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex lagy huvely kapszulat ha hasznalok a parom el elelvezhet bennem?
Nem furodttem elotte mert azt irja a betegtajekoztato hogy furdeni nem szavad elotte es meg vartam a 10 percet is kozosules elott es utana se furodttem mert nem szabad reggel megfurodtem,de viszont a parom elelvezet bennem,lehetek terhes?
Elvileg nem lehet bajom.
De aki hasznalja es volt neki is ilyen kerem irjon azonnal.
Koszonom.
Mi is Pharmatexet használunk, kb. fél éve, mivel lassan szeretnénk gyereket és nem baj ha becsúszik. Eddig még nem terhes az asszony.
Egyébként meg a hüvelykúpban spermium ölő van. Ha nem sikerül mindet elpusztínaia és van amelyik feljut, akkor lehetsz terhes.
Hat halottam,de nem tudom a neten sok mindent ki tudnak talalni,max az jarhatot igy aki nem olvasta el a betegtajekoztatot vagy esetleg rosszul csinalt valamit,nekem anyukam ajanlotta a termeket miota megszuletett a hugom azota azt hasznalja es eddig meg nem volt problema.
Koszonom a valaszokat :)
Masodik valaszolonak meg azt a kerdest szeretnem fel tenni,hogy volt esett elelvezes huvelyben mikozben hasznaltak a termeket?
Természetesen lehetsz terhes mellette, akkor is, ha mindent a betegtájékoztató szerint csináltál.
Megszakítással együtt kisebb az esélye a terhességnek, de ha beléd is élvez, akkor az egyáltalán nem biztonságos módszer. A sperma egy részét elpusztítja, egy részét meg lehet, hogy nem.
Ha nem gond, hogy esetleg becsúszik a baba, akkor csinálhatjátok így.
"Hat halottam,de nem tudom a neten sok mindent ki tudnak talalni,max az jarhatot igy aki nem olvasta el a betegtajekoztatot vagy esetleg rosszul csinalt valamit"
Ha így gondolod, akkor miért tetted fel a kérdést, ha te a betegtájékoztató szerint használtad?
Eleve nincsen olyan fogamzásgátló szer vagy eljárás, ami 100 %-os védelmet ad, nem véletlenül adják meg a Pearl-indexüket.
A Pharmatex-et önmagában, nem kiegészítő védekezésként nagyon megbízhatatlannak tartják.
Ha gondolod, keress rá a neten a "Pharmatex baba" kifejezésre, ami a nőgyógyászok és a védőnők között terjedt el.
A neten rengeteg fórumon olvashatsz személyes tapasztalatokat a megbízhatóságával, vagy inkább a megbízhatatlanságával kapcsolatban.
Ezt pl. érdemes lenne itt végigolvasnod szerintem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!