Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex vélemény? Ára? Lehet együtt szedni a helyi olvadó kapszulát a tablettäjával?
A tablettáját SE SZEDED! Azt is ugyanúgy feldugod!
Egyébként lehet, de semmi értelme. A különböző "formájú" pharmatex készítmények között aszerint kell választani, hogy mekkora síkosításra van szükséged!
Vélemény: megszakítással együtt olyanoknál, akiknek egyébként se lenne katasztrófa egy gyerek, jó megoldás lehet, feltéve, hogy egyikőjük se érzékeny a spermicidekre
Elolvastam ebben a témában sok hozzászólást,én úgy gondolom,aki ezt évek óta használja fogamzásgátlóként és nem lett terhes,az valószínűleg akkor sem esett volna teherbe ha nem védekeztek volna egyáltalán! Aki ezt kitalálta nagyon kicseszett a nőkkel mert rengeteg gyermek született és sajnos halt meg(abortusz) emiatt. Ma már a fogi tabik is nagyon alacsony hormontartalmúak és igazából nem attól hízol hogy szeded,hanem főleg azért,mert az étvágyat(is) növeli.És ilyenkor egyszerűen inkább gyümit kéne enni nem csokit zabálni egész nap :)
Én személy szerint a szuper vékony gumira esküszöm,szerencsére a barátom tökéletesen tudja mekkora kell neki és hogyan kell megfelelően felhúzni :) Így nem szakad el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!