Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex hüvelykrémet/kapszulát akkor is minden alkalommal újra kell alkalmazni ha megszakítjuk az aktust?
A betegtájékoztató azt írja, hogy a krém 10 órán át, a kapszula 3 órán át nyújt védelmet, de minden aktus előtt újat kell alkalmazni.
Az lenne a kérésem, ami a betegtájékoztatóból nem derül ki a számomra, hogy ha a párom megszakítja a közösülést minden alkalommal a 10 órás időintervallumon belül, akkor is mindig újat kell alkalmazni?
Valamint aki használja, teljes védelmet nyújtanak ezek a szerek??
Köszönettel!
3 órát hat,és azon belül egy kapszula 1 élvezést véd ki. Ha új patront készülsz törlteni,akkor új kapszula kell.
Én használtam ilyeneket,és nem lettem terhes. De mivel elég kockázatos,nem engedem,hogy belém menjen a barátom. Vagy használhatsz mellé gumit és akkor tuti biztos.
A foggátló krém nagyon folyik. Csípi a pasi farktá sajnos.
A tabletta habzik,és kifolyik szintén ,de nem csíp.
A kapszula nem folyik ki szinte egyáltalán vagy egyáltalán nem ,bár nem kóstoltam meg a saját nedvem. Úgyhogy szerintem a kapszula a legjobb.Észrevehetetlen.
Szerintem az a biztos ezekkel a szerekkel,ha nem élvezel a barátnődbe.Úgy viszont szerintem 100%-os a védelem.
Egy barátnőmtől hallottam,hogy a pasinak forróvízbe kellene előtte ülni,és akkor a benne lévő spermiumok mozgása lelassul és életképtelenné válnak szinte. Mármint csak az az adag,ami benne volt a paiban a vízbe ülés alatt. Nem tudom,hogy érthetően sikerült-e fogalmaznom.
Nyugodtan írj,ha van még kérdésed ezekkel foggátló szerekkel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!