Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használtatok már pharmatex hüvelykrémet, milyen?
Figyelt kérdés
Most szeretném abbahagyni a tabit és ezen gondolkozom.Tapasztalatokat kérnék,kinek mi jött be a hormonmentes fogamzásgátló módszerekböl.2010. jún. 18. 18:36
2/8 anonim válasza:
Egyik ismerősöm mondta,hogy még másnap is folyt ki belőle...
3/8 anonim válasza:
én nem használtam még csak olvasgattam róla véleményeket és nem győztek meg egyáltalán ! sokan arra panaszkodtak, hogy csípett nekik , véreztek tőle szex után és igen azt is olvastam, hogy még másnap is csordogált belőlük, ja és az egyik orvos válasza az volt, hogy egyén függő, vagyis nem bírkózik meg minden pasi ondómennyiségével, szóval nálam kilőve !
4/8 anonim válasza:
Kipróbáltam, rohadtul csíp!!! és ráadásul mindkettőnket. Aztán még olvastam egy pár fórumot ahol írják h teherbe estek mellette, és ennyi elég is volt:)
5/8 anonim válasza:
próbáld ki a NuvaRing-et. nekem bevált. :)
6/8 anonim válasza:
előző vagyok. igaz, hogy a NuvaRing nem hormonmentes, de lényegesen kevesebb az esély a nemkívánt mellékhatások kialakulására. az én szervezetem igen érzékeny, de erre még nem volt panaszom :)
7/8 anonim válasza:
Patentex oval kup az sokkal jobb!
De ezeket csak megszakitással használd!
8/8 anonim válasza:
Próbáltam, nem jött be. Egyrészt drága, ha rendszeresen élsz nemi életet. Másrész büdös, és folyik belőled még másnap is. A másik: nővéremteherbe is esett tőle, nem a legmegbízhatóbb. Én ajálom a gyűrűt, ha tabit nem akarsz. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, 2 éve azt használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!