Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek el fogamzásgátlót szedni?
Azért nem lenne jó titkolózni!
Persze jobb lenne vàrni, beszélj anyuddal őszintén!
Ha az én lànyom akarna ilyesmit én sem engedném...
Nyilvàn csak jòt akar, neked.
A kérdésedre vàlaszolva meg, szerintem ha renszeres szexuàlius életet élsz kell a gyógysdzer.
Keress fel egy nôgyógyàszt.
16 évesen anyukád tudhatná hogy nem fogsz cölibátusban élni házasságig (jó van aki igen, de ők se azért mert az anyjuk akarta így)
A fogamzásgátló ellenzését még érteném, fejlődésban vagy és a hormonok ennek nem mindig tesznek jót de ha a gyerekem úgy gondolja ő rendszeresen szedné és biztonságosabbnak érezné a szexet akkor belemennék, olcsóbb havi 4 ezerért a tabi mint 3 havonta egy abortusz.
Az, hogy nem akarja, hogy fogamzás gátlót szedj, azt még megértem. Nem mindenkinek vannak pozitív tapasztalatai vele.
És ellene van a szexnek?:) Miért, ha ő nem csinálta volna, most te sem lennél, nem?:)
16 évesen azért nem vagy már olyan fiatal, hogy ne élhetnél már nemi életet. Jó, persze, nyilván örülne, ha még várnál vele, viszont sokkal jobban tenné anyukád is, ha őszintén és nyíltan leülne veled és inkább elmondaná a hasznos dolgokat, mert szexelni így is, úgy is fogsz, ezt nem tudja megakadályozni és akkor már inkább élj úgy nemi életet, hogy megvan hozzá a tudásod és védekezel is.
Viszont védekezni nem csak fog. gátlóval lehet, használj óvszert az aktus legelejétől fogva, figyelj majd a felhelyezésre és a használatra és akkor nem lesz gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!