Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van rá, hogy teherbe essek? Szükséges lesz az esemény utáni tabletta?
Csak az aktus után vettük észre, hogy a gumi elszakadt és a sperma belém került.
Forró/meleg vízzel próbáltam kimosni magamból, pisiltem is hátha az is segít valamit. Rá 4-5 órára mikor haza értem, ezt újból megcsináltam.
A menstruációm 4. napján történt (általában 5 napig van meg).
Mennyi esély van rá, hogy teherbe eshetek?
Továbbá Budapesten, hol van hétvégén is rendelés, ahol fel tudnának esemény utáni tablettát írni (előzetes bejelentkezés/időpont foglalás nélkül)?
Mennyire rendszeres a ciklusod?
Ha nincs extrém rövid ciklusod(21-23 nap) akkor szinte kizárt hogy teherbe ess a ciklus 4-ig napján. A sperma jó esetben 72 óráig életképes, szóval nem kell aggódni.
Biztonságképpen be vehetsz egy eseményutánit, de csak receptre adják ki!!!
38F
Kimosni nem tudod, kipisilni meg végképp nem.
De szerintem nem szükséges az eseményutáni, ha nagyon aggódsz nőgyógyászati ügyeleten felírja a doki.
Kimosás felesleges ilyenkor, a kisfickók mindenképpen fürgébbek, mint te. Kevés az esély a teherbe esésre, de sajna mindig van. Én hasonló helyzetben vettem be tablettát, és így is aggódok, mi van ha mem hat? (84 %)
A net szerint a "sürgősségi fogamzásgátló ambulancián" írnak föl, minket kiröhögtek, elküldtek a kórház nőgyógyászához, ott kellett várnunk mivel neki épp fontosabb dolga volt. Úgyhogy ha úgy döntesz, hogy beveszed, igyekezz, mert a magyar egészségügyben tényleg magas ívből tojnak ránk.. Amúgy vizsgálat nélkül kaptam receptet..
Nagyjából kiszámíthatató, 1-2 nap eltérés szokott lenni. Változó, hogy ez az 1-2 nap késést jelent vagy pedig korábban jön.
Úgy tűnik, hogy a 4. nap volt most az utolsó mensis nap, máskor 5 nap szokott lenni. Jelenthet ez problémát?
Vegyél be esemény utánit. Fölösleges azon tűnődni hogy 10 vagy 13%-e az esélye. Ha nem akarsz gyereket, akkor gondolom az 1% is sok..
Beléd élvezett, innentől kezdve szerintem elég jók az esélyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!